Hypnotherapy

Sådan åbner du op for din intuition

Sådan åbner du op for din intuition For nogle år tilbage stod jeg selv og følte mig lost og opgivende og jeg vidste ikke hvor jeg kunne få hjælp. Jeg manglede virkelig en til at guide mig, men jeg anede ikke hvad mit problem egentlig var – for jeg kunne bare mærke at jeg ikke var glad. Jeg kunne mærke…

Read more

Arbejd med dine relationer via dine skygger

Arbejd med dine relationer via dine skygger Oplever du, at du ofte reagerer voldsomt på andre mennesker (enten udad eller indad)? Og oplever du, at du kan gå i dagevis (eller længere!) og gruble over andre menneskers reaktion? Måske oplever du endda, at du ofte står tilbage med en følelse af skyld eller dårlig samvittighed over din egen reaktion på…

Read more

Hvordan slipper jeg selvsabotage?

Hvordan slipper jeg selvsabotage? Laver du også selvsabotage? Oplever du også, at du igen og igen (og igen!) ender i de samme destruktive handlinger og mønstre? Selvom du udemærket ved, at det ikke er godt for dig? Og oplever du ofte, at du slår dig selv i hovedet når du “falder i” eller “falder tilbage” i de gamle mønstre? Der…

Read more