Coaching på Amager

Leder du efter en coach på Amager? Coaching er en utrolig effektiv måde til at finde ud af, hvad du virkelig ønsker og hvordan du kan realisere disse ønsker. Det kan være at du har et specifikt område, som du ønsker at arbejde med. Måske længes du efter dybe kærlige forhold, men du bliver ved med at tiltrække usunde relationer? Måske længes efter at få et kærligt forhold til dig selv, så du kan genfinde troen på dig selv og turde stå ved den du er? Måske længes du efter ro men du bliver ved med at opleve kamp og konflikter med dine omgivelser? Måske længes du efter at slutte fred med dine følelser, fordi du ofte føler dig overvældet af ubehagelige følelser som vrede/sorg/usikkerhed som du ikke ved hvad du skal stille op med? Måske længes du efter at kunne give slip på fortiden men du ved ikke hvordan?

Så kan du mærke at du er utilfreds, men ikke lige kan sætte fingeren på, hvad der mangler eller hvad der er galt, så bare rolig – det er (desværre) helt normalt!

Sessionerne foregår enten i mit kontor i Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup eller Online via Skype/Facetime.

Se videoen her og hør hvad du kan forvente at få ud af et coachingforløb hos mig samt hvordan jeg arbejder.

Du behøver ikke at vide præcis hvad du vil, inden vi mødes til en session til coaching på Amager på mit kontor eller online via Skype eller Facetime. Det at finde ud af hvad du vil, det er noget af det, som jeg kan hjælpe dig med at finde ud af. Jeg hjælper dig først med at blive bevidst, fordi bevidstheden er nøglen til “guldet”, som ligger gemt inde i dig! Derudover har jeg en bred vifte af værktøjer som jeg bruger, alt efter hvad jeg kan mærke vil hjælpe lige netop dig. Så du vil altid få værktøjer med, så du kan få mest mulig ud af din udvikling – også mellem sessionerne.

Du behøver heller ikke at have “problemer”, hvis bare du har et ønske om at udvikle dig og/eller forbedre dele af dit liv – så starter vi der.

Du kan købe din første coaching session ved, at klikke på linket her:
https://powerinsidedk.simplero.com/products/52206-1-til-1-session-a-75-min

 

Coaching på Amager – hvordan kan jeg hjælpe dig?

Coaching kan hjælpe med rigtig mange ting. Typiske udfordringer kan eksempelvis være:

 • Du ved ikke hvad dine følelser betyder og bliver ofte overvældet
 • Mangel på overskud i livet
 • Stressende hverdag (stresscoaching)
 • Kampen mod maden, vægten og kroppen
 • Mangel på glæde og retning i livet
 • Lavt selvværd
 • For meget fokus på hvad andre mener om dig
 • En følelse af at være forkert
 • Problemer i parforholdet eller i andre relationer
 • En følelse af, at du ikke kan mærke hvad du vil
 • En følelse af at være fanget i destruktive mønstre

Løsningen til disse udfordringer findes inden i dig selv. Det er dig som er nøglen til det hele. Som din mentor & coach på Amager stiller jeg dig lige præcis de spørgsmål som der skal til, for at du kan finde ud af hvad du virkelig vil og hvordan du kan opnår det. Jeg giver dig muligheden for at træde ud af offerrollen og tage ansvar for dig selv og dit liv, så du kan få det liv som du drømmer om!

Coach amager

Sådan opnår du de resultater du længes efter!

Det vil aldrig være nær så effektivt, at arbejde alene med dig selv, som det vil være med en coach som mig. Hvis du er meget selvbevidst, vil du måske kunne skabe en lille bitte forandring alene.men det vil aldrig kunne give dig de samme resultater som et coachingforløb med mig.
Der er lavet mange undersøgelser der viser, at disse 3 ting er afgørende for om du lykkes og opnår de resultater du længes efter:

1. Få hjælp!
2. Gør det sammen med andre.
3. Gentagelse, gentagelse, gentagelse.

1. Det er afgørende, at du får hjælp udefra. Fordi der er bare sider af dig selv, som du simpelthen ikke kan arbejde dybt nok med alene. Det er sider/mønstre/overbevisninger osv. som du ikke aner er der! Og det er faktisk alt det du ikke er bevidst om der højst sandsynligt spænde ben for dig hver eneste gang du går efter noget og så mislykkes.

2. Det andet der er afgørende er, at du gør det sammen med andre – at du committer dig til andre. Du er som mennesker ikke skabt til, at klare alting på egen hånd, så det at få støtte, hjælp og motivation er altafgørende for din succes! Du kan committe dig sammen med en ven/veninde eller en professionel som mig som hjælper dig til at fortsætte, hvis du får lyt til at give op.

3. Det tredje og sidste der afgør om du lykkes og dine resultater holder i længden er, om du får skabt “dit nye normale”. Din hjerne er ikke klar over, at det du længes efter bliver fantastisk for dig. Din hjerne ved bare at det er nyt og for din hjerne er nyt det samme som fare. Det er derfor du oplever modstand når du vil udvikle dig. Så for at din hjerne og din underbevidsthed føler sig tryg ved forandringen og ikke længere yder modstand er du er nødt til, at kunne holde fast længe nok til, at “det nye” begynder at føles normalt og derved ufarligt.  Måden du skaber “dit nye normale” på er ved at være vedholdende. At gentage igen og igen og igen – og holde fast når der kommer ubehag.

Jeg har heller ikke skabt mine fantastiske resultater alene – jeg har fået hjælp og jeg har været vedholdende!

 

I tvivl? Ring for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at sende mig en mail på karina@powerinside.dk og finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig med coaching på Amager.
Du er også meget velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale på tel.: 27 12 07 09.

 

Hvad drømmer du om?

Det lyder meget stort og uopnåeligt for mange at “Skabe et liv som de drømmer om!”. Men det behøver det ikke at være. For det vi drømmer om er jo forskelligt. Nogle drømmer om at skrive en bog, at flytte til udlandet, at få en sangkarriere, at blive rig og berømt og det er der intet galt i! Jeg kan kun opfordre dig til at drømme så stort som muligt.
Og det er altså også helt ok hvis din drøm er et arbejde hvor du har fri når du har fri, et fredeligt liv med familien, et dejligt parforhold, nogle glade børn, et sundt og kærligt forhold til dig selv og balance.

Stort set alt hvad vi går og drømmer om er muligt hvis vi er villige til at acceptere de konsekvenser der er. Gennem coaching kan jeg skabe bevidsthed, som er nøglen til enten at opnå det, eller til at acceptere og slutte fred med ikke at opnå det. Og i accepten ligger der en kæmpe lettelse og frihed som i sig selv er transformerende.

 

Personlig coach på Amager

Jeg er certificeret coach og tilbyder mentoring og coaching på Amager i mit hyggelige kontor eller hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Mange har ikke mulighed for at mødes i dagtimerne, så derfor tilbyder jeg også coaching om aftenen.

personlig coach amager

Et coaching forløb hos mig

I den første coaching session bruger jeg en helt speciel fremgangsmåde, som vil hjælpe dig til at få skabt et overblik over dit liv. I denne første session vil det blive meget tydeligt i hvilket område af dit liv det vil give størst værdi at starte med at arbejde med.
Allerede i første session vil jeg også komme med forslag til, hvordan vi i de efterfølgende sessioner kan arbejde videre med dine udfordringer. Vi får sammen lavet en klar plan for, hvordan du med mig som din personlige mentor og coach, kan tage de første skridt mod at nå dine ønsker.

For at du virkeligt skal kunne skabe vedvarende positive forandringer i dit liv, er det vigtigt at du ser det som en process. Det kræver tid og arbejde og det er vigtigt at du tager dig selv og din udvikling alvorligt.

 

Hvad siger mine klienter om coaching hos mig?

Du kan læse om andre af mine klienters oplevelser – klik her!

 

Køb adgang til din første session ved, at klikke på linket her:
https://powerinsidedk.simplero.com/products/52206-1-til-1-session-a-75-min

 

Hold dig ikke tilbage

Skriv en mail til mig på karina@powerinside.dk eller ring til mig og for en uforpligtende samtale på tlf.: 27 12 07 09.

Vil du have en gratis gave? Så tilmeld dig min Online Mini-Workshop på knappen her:

Online mini workshop

 

 

Jeg kan også tilbyde Coaching i København (klik her) og Stresscoaching (klik her).