Coaching i København

Leder du efter en coach i København? Få coaching i København på mit kontor (eller over Skype eller Facetime). Coaching og mentoring er en fantastisk måde til at opnå klarhed over, hvad du ønsker at ændre i dit liv samt give dig de redskaber der skal til for, at du kan opnå det. Der er så utroligt mange mennesker der ikke kan mærke hvad de vil. Så kan du mærke sådan en gennemgående følelse af at være utilfreds, selvom du ikke helt kan forklare, hvad det er der mangler, så kan jeg fortælle dig at det er helt normalt!

Sessionerne foregår enten i mit kontor på Fuglebækvej 2B 2770 Kastrup eller Online via Skype/Facetime.

 

Se videoen her og få en idé om hvordan jeg arbejder og hvad du kan forvente at få ud af et coachingforløb hos mig.

Når vi mødes til den første coaching session på mit kontor i København eller hjemme hos dig, behøver du ikke at være klar over hvad du vil. Det eneste du behøver, er et ønske om at forbedre visse områder af dit liv. Det kan være at du ønsker at arbejde på forholdet til dig selv, så du kan stå stærkt i dig selv og have troen på dig selv. Det kan være at du oplever kamp i dine omgivelser og det dræner dig for energi. Det kan være at du har svært ved at håndtere dine følelser og at du føler dig overvældet af vrede/sorg/usikkerhed eller noget helt tredje. Det kan være at du bliver ved med at tiltrække usunde kærlighedsrelationer og du længes efter dybe kærlige forhold. Det kan være at du føler, at du hænger fast i fortiden og at det forhindrer dig i at få det liv som du længes efter.

At opnå klarhed over, hvad du vil helt præcist, det er noget som jeg kan hjælpe dig med. Grunden til at jeg først og fremmest ønsker, at du opnår bevidsthed er fordi denne bevidsthed er nøglen til dit “guld”, som er gemt i dig! Bevidsthed vil gøre det muligt for dig at udfolde dig præcis som du er!

Men for at få værdi af coaching, behøver du nu ikke føle at du har “problemer”. Bare du har et ønske om at skabe positive forandringer i dit liv.

 

 

Din coach i København – hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan i princippet tilbyde coaching på alt, så du skal ikke være bange for at dit emne ikke er egnet til coaching.

Jeg har særlig erfaring med nedenstående ønsker og problemområder:

  • Problemer med at håndtere og forstå dine egne følelser
  • Manglende overskud og glæde i livet
  • Stress coaching
  • Problemer med maden, kroppen og vægten.
  • Problemer med lavt selvværd
  • En hæmmende frygt for hvad andre tænker om dig
  • En følelse af at være forkert, ikke at være “god nok”
  • Problemer med parforholdet eller relationer i det hele taget
  • En følelse af at være i et forkert job uden at vide hvad du så skal
  • Destruktive mønstre/vaner som bliver ved med at spænde ben for dig

Som din mentor og coach i København hjælper jeg dig med at tænke dine tanker helt til ende, så du opnår større bevidsthed. Jeg hjælper dig med at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg støtter dig i at finde frem til hvad du gerne vil og vi dykker ned i hvad der står i vejen for at du opnår det. Derudover giver jeg dig altid konkrete redskaber og øvelser, som gør at du får handlet på det der skal handles på!

Det er bevidstheden, der i første omgang gør den store forskel! Det er næsten umuligt at være i kamp mod en usynlig “fjende”. Men når vi sammen tænder lyset i din bevidsthed, bliver det tydeligt for dig hvad du vil og hvad der førhen har forhindret dig i at opnå det. Når først vi får kastet lys på dine blinde vinkler, bliver det meget lettere at opnå det du gerne vil og skabe nogle holdbare resultater!

Ønsker du at forandre noget i dit liv – så starter forandringen indeni dig! Du har det der skal til – du mangler blot bevidstheden og redskaberne for at kunne føre det ud i livet!

Coach københavn

 

Leder du efter en mentor / coach i København, så skriv til mig. Jeg hjælper dig med at slippe fri af offerrollen og tage ansvaret for dit liv og for dig selv, så du kan få lige præcis det liv som du går og drømmer om!

Du kan købe din første coaching session ved, at klikke på linket her:
https://powerinsidedk.simplero.com/products/52206-1-til-1-session-a-75-min

 

Nøglen til at opnå de resultater du længes efter!

Det er aldrig lige så effektivt, at arbejde med dig selv og dine mål alene som med coaching. Du vil måske kunne skabe en lille bitte forandring alene hvis du er meget selvbevidst, men det vil aldrig kunne kunne give dig de samme resultater, som du vil kunne skabe sammen med mig i et coaching forløb.
Der er 3 vigtige punkter der skal opfyldes når du vil opnå de mål du længes efter – og det er ikke mig der har fundet på det. Der er lavet masser af undersøgelser der viser, at nedenstående 3 ting er med til at øge dine chancer for at lykkes markant!

1. Få hjælp!
2. Gør det sammen med andre.
3. Gentagelse, gentagelse, gentagelse.

1. Det er afgørende, at du søger hjælp. Der er visse sider af dig selv, som du simpelthen ikke kan arbejde i dybden med alene, fordi det er ting som du ikke selv er bevidst om. Det du ikke er bevidst om er højst sandsynligt også det der altid ender med, at spænde ben for dig!

2. Det andet der er afgørende er, at gøre det sammen med andre. Vi mennesker er ikke skabt til, at klare alting alene. Vi er flokdyr fra naturens side og det at få hjælp, støtte og motivation er altafgørende! Så commit dig sammen med en veninde/ven eller en professionel som mig som holder dig til ilden hvis du får lyt til at give op.

3. Det tredje der er afgørende er, at du skal skabe “dit nye normale” hvis dine resultater skal holde i længden. Din hjerne ved nemlig ikke, at det nye som du længes efter bliver fantastisk på et tidspunkt. Den ved kun et det er nyt og for din hjerne er nyt = fare og derfor oplever du modstand! Så du er nødt til, at holde fast længe nok til, at “det nye” begynder at føles normalt, sådan at din hjerne og din underbevidsthed føler sig tryg ved det og ikke længere kæmper imod. Og du skaber dit nye normale ved at gentage igen og igen og igen – og holder fast selvom der kommer noget ubehag.

Jeg har heller ikke skabt mine fantastiske resultater alene – jeg har fået hjælp og jeg har været vedholdende!

 

I tvivl? Ring og få en uforpligtende samtale

Du er meget velkommen til at skrive til mig på karina@powerinside.dk og høre hvordan jeg kan hjælpe dig med coaching i København.
Du er også meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale på telefon 27 12 07 09.

 

Skab det liv du drømmer om!

Det kan lyde uvirkeligt og utroligt stort for mange at “skab det liv du drømmer om”. Men det som vi hver især drømmer om er jo ofte meget forskelligt. Det der er lykken for dig er sikkert slet ikke noget for din nabo.
Nogle drømmer om at sige sit job op og flytte udlandet, nogle drømmer om at blive kendt som foredragsholder, nogle drømmer om at få succes som sanger, nogle drømmer om at blive rige – og der er intet galt i at drømme stort!
Jeg vil opfordre dig til at starte med at drømme så stort som muligt i forhold til, hvad der betyder noget for dig!
Men hvis dine drømme er mere jordnære, så er det altså også helt fint. Det kunne f.eks. være at have et job hvor du faktisk har fri kl. 16, et harmonisk familieliv, et stabilt parforhold, velfungerende børn, et kærligt forhold til dig selv, indre ro og balance.

I virkeligheden handler det om, at du får skabt et liv der passer til dig i stedet for et liv hvor du tilpasser dig noget der slet ikke er dig!

Næsten alt hvad du drømmer om er muligt, hvis du er villig til at acceptere de typer af konsekvenser, der måske følger med.

Som coach kan jeg hjælpe dig til enten at opnå drømmen, eller med få accepteret og få sluttet fred med at du ikke opnår den. Og der ligger en kæmpe frihed i accepten, som i sig selv er transformerende.
Og så er der selvfølgelig alle mulighederne i midten af “den store drøm” og der hvor du er lige nu, som vi får belyst som i sessionerne.

coaching københavn

 

Få en personlig coach i København

Hvis du vil have en professionel og nærværende mentor & coach i København, så kontakt mig endelig.

Jeg tilbyder mentoring og coaching i København fra mit skønne kontor eller i dit eget hjem, hvis det er sådan at du ikke har mulighed for at komme til mig.
Bor du ikke i København, så kan vi sagtens finde ud af coaching alligevel ved at bruge Skype eller Facetime.

Da mange har svært ved at mødes i dagtimerne pga. deres arbejde, gør jeg det at jeg også tilbyder coaching om aftenen.

 

Læs hvad mine klienter siger om coaching hos mig

Du kan læse om nogle af mine andre klienters oplevelser – klik her!

 

Coaching forløb

Når jeg starter et coaching forløb op med dig, bruger jeg i den første session en særlig fremgangsmåde, som er meget effektiv til at skabe overblik over dit liv, samt belyse hvilke udfordringer du har.
Jeg vil derfor allerede i første session, i samarbejde med dig, kunne skabe klarhed over hvor det vil give dig den største værdi at starte arbejdet og du vil også allerede her i den første session få konkrete redskaber med hjem, så du kan begynde din udvikling!
Jeg vil samtidig komme med forslag og anbefalinger til, hvordan vi på den bedst mulige måde kan arbejde videre i de efterfølgende coaching sessioner, så vi kan lave en plan for, hvordan du opnår det du længes efter.

 

Køb adgang til din første session ved, at klikke på linket her:
https://powerinsidedk.simplero.com/products/52206-1-til-1-session-a-75-min

 

Hold dig ikke tilbage

Brug kontaktformularen herunder eller skriv direkte til mig på karina@powerinside.dk.
Du er også meget velkommen til at ringe og høre hvordan jeg kan hjælpe dig.
Ring og få en uforpligtende samtale på telefon 27 12 07 09.

 

Vil du have en gratis gave? Så tilmeld dig min Online Mini-Workshop på knappen her:

Online mini workshop

 

 

Jeg tilbyder også Coaching på Amager (Klik her!) og Stresscoaching (Klik her!).