Coaching med Livshjulet

Vil du have overblikket tilbage i dit liv eller i karrieren? Så er coaching med brug af Livshjulet et rigtig godt værktøj.
Når livet bliver for uoverskueligt, kan det være utroligt svært at vide, hvor man skal påbegynde arbejdet med sig selv og det bliver svært at holde fokus.

Du oplever måske, at du ikke helt ved hvor du skal tage fat først og du måske heller ikke er helt klar over, hvad det egentlig er du vil opnå. Du ved ikke hvor målstregen er, hvor langt der er derhen, i hvilken retning du skal gå eller hvilke forhindringer der dukker op på vejen og hvordan du skal overkomme dem. Det bliver en næsten umulig opgave at nå dit mål, når du famler i blinde!

Jeg skaber bevidsthed, så du kan skabe det liv du drømmer om!

Coaching Livshjulet

Coaching med Livshjulet giver dig overblik og bevidsthed!

I min coaching bruger jeg ofte Livshjulet i den første session med mine klienter. Livshjulet er et visuelt og powerfuldt værktøj som, når det bruges rigtigt, formår at give dig som klient overblikket tilbage. Det bliver tydeligt, hvilke områder der fungerer godt i dit liv og hvilke områder der trænger til en kærlig hånd.
Når du skaber positive forandringer i et område af dit liv, vil det brede sig som ringe i vandet til andre områder af dit liv. Sammen klarlægger vi, hvilket område eller hvilken problemstilling vi skal arbejde med først, for at du kan skabe de største positive forandringer i dit liv og derved få den største effekt!

Få udbytte lige fra første session!

Allerede efter første session vil du have et visuelt overblik over dit liv og dine livsområder, samt hvor tilfredsstillende du får opfyldt dine behov inden for hvert enkelt område.
Du vil være blevet bevidst omkring, hvilke områder der er velfungerende og hvilke styrker du har at spille på. Det vil også være blevet tydeligt for dig, hvilke områder der ikke fungerer. Men nu har vi sammen fået tændt lyset i din bevidsthed, som gør at du kan se, hvad der specifikt mangler eller hvori problemet består. Dette gør det nu muligt at arbejde meget målrettet med dine udfordringer i den mest hensigtsmæssige rækkefølge – og det vil samtidig hjælpe dig til at blive klar over, hvad det egentlig er du ønsker at opnå.

Du kan få adgang til din første session ved, at klikke her!

Livshjulet coaching

Selve forløbet

I slutningen af første session vil jeg, ud fra vores arbejde med Livshjulet, kunne give dig mine anbefalinger omkring, hvordan vi bedst muligt arbejder videre i et forløb, samt hvordan vi griber dine udfordringer an.

 

Få coaching med Livshjulet hos mig

Vil du høre mere om hvordan coaching og brug af Livshjulet kan hjælpe dig? Så send mig en besked via kontaktformularen her nedenunder eller bestil din første session ved at klikke på linket her:
https://powerinsidedk.simplero.com/products/52206-1-til-1-session-a-90-min

Du kan også ringe til mig på telefon 27 12 07 09 eller sende en mail til mig på karina@powerinside.dk.

 

Du har også mulighed for at:

Online mini workshop