Home 1

Hello! I'm Edward Carter

My practice as a hypnotherapist is a constant search for new knowledge, skill sharpening study and therapy development. I am willing to offer a complete service.

Select a Service

Acupuncture Is A Form Of
Alternative Medicine

A key component of traditional Chinese medicine (TCM). TCM theory and practice are not based upon scientific knowledge, and acupuncture is a pseudoscience with diverse rangeof theories.

Hypnosis Is A State Of
Focused Relaxation

During hypnosis, a person is said to have heightened focus and concentration. The person can concentrate intensely on a specific thought or memory, while blocking out sources of distraction.

Chiropractic Is Treatment
Of The Spine

The main chiropractic treatment technique involves manual therapy, especially spinal manipulation therapy (SMT), manipulations of other joints and soft tissues. Its foundation is at odds with mainstream medicine.

Massage For A Better
Body Performance

Involves working and acting on the body with pressure – structured, unstructured, stationary, or moving – tension, motion, or vibration, done manually or with mechanical aids.

Physiotherapy For
Functional Activities

A medicine and rehabilitation specialty that, by using mechanical force and movements, remediates impairments and promotes mobility, function, and quality of life through examination, diagnosis, and physical intervention.

Reflexology Is Pressure
Zone Therapy

Application of pressure to the feet and hands with specific thumb, finger, and hand techniques without the use of oil or lotion. It is based on a system of zones and reflex areas that purportedly reflect an image of the body.

Are You Ready
To Transform
Your Life?

“Girls Day Package” Session for
Weight Loss & Smoking Cessation.

Receive a 5th Session FREE!

Special Offers

Take advantage of our
special offers

Birgitte Gade

Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

Mette F. om angstbehandlingen:

“Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

“Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

Malene M

Malene M

How Effective Is Hypnosis?

American Health Magazine Compared Different
Types Of Therapy And Found:
0%
Psychoanalysis
0%
Behavior Therapy
0%
Hypnotherapy

38% Recovery after
600 Sessions

72% Recovery after
22 Sessions

93% Recovery after
6 Sessions

New Life Today!

Free Consultation
800 123 4567

Request Appointment

To request an appointment with Edward, please provide your contact information by filling out the form below