Mine klienter siger

Kristina (Deltager på 10 ugers Online Forløb): “Jeg valgte at tage med på forløbet, fordi jeg ikke kunne mærke mig selv eller hvad jeg havde lyst til. Jeg glemte ofte mig selv og jeg var tit ked af det. Min fysiske og mentale energi var lav og mit forhold til min kæreste gik op og ned. Efter forløbet er mit mentale energiniveau steget fra 3 til 7. Jeg er blevet mere kærlig overfor mig selv og mine tanker er mere positive. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg har brug for og lyst til. Jeg er blevet bedre til at prioritere min tid, ligesåvel hvem jeg bruger tiden på! Jeg har fået et mere stabilt forhold til min kæreste, jeg føler mig mere taknemlig over at have ham.
Den største forskel ved forløbet er helheden i det; facebook-gruppen, ny viden, værktøjerne og sparringen. De andre i Facebook-gruppen var gode til at sætte ord på, hvad de oplevede og det hjalp mig til at forstå mig selv og har øget min bevidsthed.
Din sparring og støtte under forløbet har været rigtig god Karina. Min oplevelse er, at du formår at se os alle. Jeg har ihvertfald fået den sparring, som jeg har haft brug for, der hvor jeg var. Jeg har kunnet omsætte det jeg oplevede til konkrete handlinger, som har ført til, at jeg har fået det bedre. Værktøjerne har været meget brugbare for mig og har haft en god virkning. Jeg er så glad for, at have været med, dette forløb er så forløsende og meningsgivende og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre!”

Christina Sekkelund (Deltager på 10 ugers Online Forløb): “Jeg valgte at tage med på forløbet, fordi jeg længe havde bemærket, at det som forhindrede mig i, at blive rigtig glad var et uønsket mønster af vrede, jalousi samt frygten for hvad andre tænker om mig. Jeg har fundet ind til hvorfor jeg bliver vred og jaloux og jeg har nu redskaber, som jeg også kan bruge fremadrettet. Jeg tænker meget mindre over hvad andre tænker om mig nu. Jeg kan også mærke, at der mere bliver lyttet til hvad jeg har at sige og mit humør er blevet løftet. Jeg har virkelig været positiv overrasket over din coaching Karina. Jeg husker tydeligt den dag hvor jeg havde en krise – der gjorde din sparring, at jeg ikke aflyste mit arrangement.
Jeg er meget positivt overrasket over hvordan vi brugte Facebook-gruppen. Jeg synes at det var grænseoverskridende, at dele i Facebook-gruppen i starten, men sikke en feedback fra alle der var med i forløbet! Nogle gange kunne jeg nikke genkendende til emner jeg selv arbejdede med og jeg oplevede stor tillid til de andre og det føltes dejligt, at turde dele de ting der var vigtige at få sparring på. Jeg har snakket om dette forløbe til både kollegaer, familie og venner og de har jo også bemærket hvad det har givet mig, så jeg anbefaler helt klart andre, at tage forløbet!”

Maria Damtoft (Deltager på 10 ugers Online Forløb): “Jeg valgte at tage med på forløbet, fordi jeg havde uhensigtsmæssige kærligheds- og adfærdsmønstre og havde brudt med kæresten for 10. gang! Jeg havde meget negativt tankemylder. Jeg havde også meget svært ved at føle og mærke hvad der var rigtigt for mig.
Jeg elsker hele strukturen på forløbet: ugernes tema, indledning, øvelser, spørgsmål, sparring, feedback, “lektier” osv. Facebook gruppen har bekræftet mig i at der også er andre som kæmper med de samme udfordringer som mig. Den største forskel har helt klart været din super gode og hurtige sparring Karina!
Efter forløbet kan jeg mærke, at min generelle glæde er steget fra omkring 4 til 8. Jeg hviler lidt mere i mig selv og tror mere på at jeg er god nok som jeg er. Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre – det har jeg faktisk allerede gjort! :)”

Susan (Deltager på 10 ugers Online Forløb): “Forløbet har været en super god, lærerig og spændende rejse. Ugerne er bygget rigtig godt op og jeg havde mange AHA-oplevelser under hele forløbet. Meditationerne og visualiseringerne er meget virkningsfulde og gav meget mere end man måske lige umiddelbart regner med.
Jeg er under forløbet blevet meget mere bevidst om mine egne tanker. Jeg føler mere glæde og er blevet meget bedre til at håndtere negative og pressede situationer.
Den største forskel for mig i forløbet, har nok været Karinas virkelig gode sparring. Hun er enorm hurtig til at spotte hvad kernen i problemet er og komme med løsningsforslag.
Facebook-gruppen har også været virkelig god. Det var så skønt at have nogle skønne kvinder til at støtte en og bare være der midt i frustrationerne, kampene og sejrene.
Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet og jeg vil varmt anbefale forløbet til andre!”


Det her siger mine 1:1 klienter om sessionerne

Malene M. (Stresscoaching forløb): “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det.
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

Mille H. (Deltager på mit 10 ugers Online Forløb + 4 Skype-sessioner): “Kære Karina, mange tak for et utrolig godt forløb! Det har været utrolig givende og givet mig en fantastisk indsigt samt værktøjer, som jeg kan benytte i min videre udvikling. At være en del af dette forløb har bestemt været med til, at jeg fik drømmejobbet, fordi det gjorde mig modig til, at gøre det som gør mig virkelig glad!
Dine sessioner har som altid været en øjenåbner. Det er helt vildt. Jeg føler at jeg udvikler mig ENORMT meget, for hver gang jeg har sessioner med dig, lytter til dig eller læser dit materiale!! Mange, mange tak for det.”

Christel Lindenskov (3 sessioner): “Jeg har også prøvet at gå til psykolog, og de har ikke kunne hjælpe mig i samme grad, da de mere lytter og coaching er mere udfordrende og jeg kan ikke bare gemme mig, så jeg har helt klart fået rigtig meget ud af det. Og er Karina evig taknemmelig for den coaching og måde hun har været overfor mig på.”

Susan Wood (5 sessioner): “Karinas vejledning er både fordomsfri og ærlig, åben og præcis.
Hun hjalp mig til at formulere, hvad jeg ønsker af nuet og fremtiden. Sammen identificerede vi forhindringer, som jeg derefter kunne afmystificere og fjerne. Samtidig hjalp hun mig til at finde ud af, hvad der skal til for, at jeg kan realisere mine mål. På den måde fik jeg konkrete værktøjer, der gør mig i stand til at handle og ændre tingene i stedet for blot at snakke om det.
Uanset om du blot vil slippe af med en dårlig vane eller ønsker en gennemgående livsstilsændring, kan jeg uden tvivl anbefale Karina som en omsorgsfuld og effektiv sparringspartner.”

Maria Galsgaard (3 sessioner): “Karina er enormt seriøs og professionel i sit arbejde og jeg har fået utroligt meget ud af forløbet. Karina formår at koncentrere samtalen om det der er relevant for mig. Hun bliver ved med at spørge ind og får mig til at reflektere. Hun kræser om meget væsentlige emner i mit liv og hun bliver ved med at gå i dybden, men forstår også hvor grænsen er, inden det bliver rigtig svært at forholde sig til. Jeg oplevede meget hurtigt, at have en stor tillid til Karina.
Derudover har hun givet mig et indblik i at forstå motivation på en anden måde, som klart vil være en stor hjælp, hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg kan varmt anbefale Karina!”

Camilla Jacobsen (3 sessioner): “Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Karina! Med hendes utrolige professionelle og personlige tilgang, forstår hun at stille de rette spørgsmål og give en masse gode værktøjer. Hun er fantastisk til at holde fokus, tilstedeværende og oprigtig i hendes coaching, og så er hun utrolig dygtig til at give dig noget konkret at arbejde videre med. Tiden hos Karina, og i sidste ende dig selv, er bestemt givet godt ud, og du vil ikke fortryde det! Karina, du får kun de varmeste og bedste anbefalinger herfra”.