29/01/2017

Mine klienter siger

Jeg tilbyder både 1:1 coaching- eller terapiforløb, businesscoaching til selvstændige samt gruppeforløb.

Her på siden kan du se hvad andre siger om et forløb hos mig.

De øverste handler om mit online forløb og længere nede på siden er det omkring mine 1:1 forløb.

Herunder er der lidt fra mine 1:1 forløb

“Da jeg satte mig overfor Karina første gang, var jeg en knækket person, både fysisk og psykisk. At jeg for anden gang i mit liv, skulle sygemelde mig med stress var et kæmpe nederlag for mig. Mødet med Karina gjorde underværker for mig. De opgaver hun gav mig og de spørgsmål hun stillede mig, fik mig langsomt på rette spor igen. Jeg havde svært ved, at mærke mig selv og det er var en af de større udfordringer for mig. En anden ting var, at jeg havde mistet mig selv så meget, at jeg ikke kunne sige hvad der gjorde mig glad. Med Karina’s hjælp har jeg fundet mig selv igen og er begyndt, at leve mit liv igen. Karina får 5 stjerner ud af 5 og jeg vil ikke tøve et sekund, med at bruge hende igen.”
Lisa Mogensen 

“Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det.
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

Malene M. 

“Kære Karina, mange tak for et utrolig godt forløb! Det har været utrolig givende og givet mig en fantastisk indsigt samt værktøjer, som jeg kan benytte i min videre udvikling. At være en del af dette forløb har bestemt været med til, at jeg fik drømmejobbet, fordi det gjorde mig modig til, at gøre det som gør mig virkelig glad!
Dine sessioner har som altid været en øjenåbner. Det er helt vildt. Jeg føler at jeg udvikler mig ENORMT meget, for hver gang jeg har sessioner med dig, lytter til dig eller læser dit materiale!! Mange, mange tak for det.”

Mille H.

“Jeg har også prøvet at gå til psykolog, og de har ikke kunne hjælpe mig i samme grad, da de mere lytter og coaching er mere udfordrende og jeg kan ikke bare gemme mig, så jeg har helt klart fået rigtig meget ud af det. Og er Karina evig taknemmelig for den coaching og måde hun har været overfor mig på.”
Christel Lindenskov

“Karinas vejledning er både fordomsfri og ærlig, åben og præcis.
Hun hjalp mig til at formulere, hvad jeg ønsker af nuet og fremtiden. Sammen identificerede vi forhindringer, som jeg derefter kunne afmystificere og fjerne. Samtidig hjalp hun mig til at finde ud af, hvad der skal til for, at jeg kan realisere mine mål. På den måde fik jeg konkrete værktøjer, der gør mig i stand til at handle og ændre tingene i stedet for blot at snakke om det.
Uanset om du blot vil slippe af med en dårlig vane eller ønsker en gennemgående livsstilsændring, kan jeg uden tvivl anbefale Karina som en omsorgsfuld og effektiv sparringspartner.”

Susan Wood

“Karina er enormt seriøs og professionel i sit arbejde og jeg har fået utroligt meget ud af forløbet. Karina formår at koncentrere samtalen om det der er relevant for mig. Hun bliver ved med at spørge ind og får mig til at reflektere. Hun kræser om meget væsentlige emner i mit liv og hun bliver ved med at gå i dybden, men forstår også hvor grænsen er, inden det bliver rigtig svært at forholde sig til. Jeg oplevede meget hurtigt, at have en stor tillid til Karina.
Derudover har hun givet mig et indblik i at forstå motivation på en anden måde, som klart vil være en stor hjælp, hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg kan varmt anbefale Karina!”

Maria Galsgaard

“Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Karina! Med hendes utrolige professionelle og personlige tilgang, forstår hun at stille de rette spørgsmål og give en masse gode værktøjer. Hun er fantastisk til at holde fokus, tilstedeværende og oprigtig i hendes coaching, og så er hun utrolig dygtig til at give dig noget konkret at arbejde videre med. Tiden hos Karina, og i sidste ende dig selv, er bestemt givet godt ud, og du vil ikke fortryde det! Karina, du får kun de varmeste og bedste anbefalinger herfra”
Camilla Jacobsen

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dig

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Call Now Button