Hvad er METAsundhed

METAsundhed er en metode som gør os i stand til, at finde frem til de psykiske årsager bag enhver sygdom og bag ethvert fysisk symptom.

METAsundhed er altså den metode der gør mig i stand til helt præcist at finde frem til, hvorfor din krop er blokeret med den sygdom eller symptom – for der er altid en grund!

I METAsundhed går vi ud fra, at der altid er en helt konkret forbindelse og en direkte sammenhæng mellem dit symptom og det følelsesmæssige tema som har udløst symptomet.

METAsundhed er derfor ikke selve behandlingen, men METAsundheds metoden er nødvendig for at finde frem til, hvilket følelsesmæssigt tema der skal forløses for at slippe af med dit fysiske symptom eller din sygdom.

Selve behandlingen er Tankefeltterapi, som du kan læse mere om nederst på siden.

Så alle sygdomme og symptomer stammer fra et følelsesmæssigt chok og alle følelsesmæssige chok kan forløses (bla. via Tankefeltterapi).

Sådan finder du de psykiske årsager bag dine symptomer

Der er en tæt forbindelse mellem vores krop og vores psyke. Vores krop er ikke en maskine og den reagerer i lige så høj grad på dine tanker og følelser, som den reagerer på den mad du spiser og det du drikker.

Når vi bruger METAsundheds metoden er det nogle gange helt ligetil og åbenlyst, at finde det følelsesmæssige tema, mens der andre gange skal graves dybere. Nogle gange er det et enkelt følelsesmæssigt chok og andre gange er der flere.

METAsundheds analysen giver en unik mulighed for helt præcist at klarlægge, hvad der er det følelsesmæssige tema og hvornår det er opstået. Så vi sidder altså ikke og famler i blinde – vi ved præcist hvad det er vi går efter!

Din krop er ikke ude på at skade dig – det ville jo ikke give nogen mening! Den har en helt specifik grund til at gøre som den gør.

Hvad udløser fysiske symptomer?

Når jeg skriver at det er “et følelsesmæssigt tema” som har udløst symptomerne, så er det ikke en hvilken som helst stressende følelsesmæssige reaktion – det er kun hvis du oplever det som et chok/traume. En følelsesmæssig oplevelse betegnes kun som et chok/traume hvis den subjektivt (altså set med dine øjne) opleves som:

 1. Uventet (du så det ikke komme, det er noget pludseligt)
 2. Dramatisk (meget følelsesladet og voldsomt, evt. med fare for dit eller andres liv)
 3. Isolerende (du kan ikke dele det med andre eller tale om det med andre i det øjeblik)
 4. Nul strategi (du har ingen strategi til at håndtere det, du aner ikke hvad du skal gøre)

Derfor er det heller ikke alle stressende oplevelser der udløser fysiske reaktioner i kroppen. Din krop reagerer kun, hvis oplevelsen (ubevidst) er forbundet med/opleves som et chok/traume.

Sådan bliver du rask uden medicin

Det er ikke fordi du aldrig skal gå til lægen eller at du aldrig skal tage imod medicinsk behandling. Du skal altid rådføre dig med din læge hvis du får symptomer!

Problemet med medicin er dog at langt det meste medicin kun symptombehandling. Dvs. medicinen mindsker i bedste fald symptomerne, men du får hverken fjernet den dybereliggende fysiske årsag til dine symptomer eller din sygdom og du fjerner heller ikke de følelsesmæssige årsager bag.

Det betyder at hvis du bliver aktiveret (du bliver stresset af det samme følelsesmæssige tema) i fremtiden, så vil du få de samme symptomer igen.

Derfor er løsningen at vi via METAsundheds analysen hos mig, får fundet præcist det følelsesmæssige tema der har startet dine symptomer eller din sygdom og at vi får det forløst. Når det følelsesmæssige tema er fuldstændigt forløst (samt eventuelle relaterede overbevisninger), så forsvinde dit symptom/sygdom.

Hvad nu hvis jeg har en kronisk sygdom?

Kroniske sygdomme kan forløses lige så vel som alle andre “ikke kroniske” sygdomme. Når en sygdom diagnosticeres som kronisk er det fordi lægevidenskaben forventer at sygdommen aldrig vil forsvinde. I METAsundhed ser vi noget anderledes på en kronisk sygdom.

En kronisk sygdom (set med METAsundheds øjne) er hvor vi enten er aktiveret i det følelsesmæssige tema konstant eller at vi skifter mellem at blive aktiveret i temaet og så finde en “løsning” for så igen at blive aktiveret osv. Om og om igen. På den måde er sygdommen enten aktiv hele tiden eller den svinger mellem at være “i ro” og “gå i udbrud”.

Uanset hvordan dit sygdomsforløb er med din kroniske sygdom, så kan årsagen bag sygdommen forløses og dermed vil du ikke længere blive syg og du vil ikke længere få symptomerne.

Hvad hvis jeg har en genetisk betinget sygdom?

Man kan godt være genetisk disponeret for en eller anden sygdom – men hvorfor er det kun nogle der bliver syge mens andre forbliver raske selvom de har de samme gener? Det er fordi at det kræver at du bliver aktiveret/stresset i netop det følelsesmæssige tema der er temaet for lige netop den sygdom for at den bryder ud.

Hvis du ikke bliver aktiveret følelsesmæssigt, så bryder sygdommen ikke ud.

Og hvis du får forløst det følelsesmæssige tema som ligger bag sygdommen, så forsvinder sygdommen og symptomerne – også selvom du er genetisk disponeret.

Sådan foregår METAsundheds behandlingen

 1. Vi laver en METAsundheds analyse på dit symptom/sygdom METAsundhed er som sagt blot metoden til at finde frem til den følelsesmæssige årsag bag dit symptom, så vi ved hvad vi skal forløse for at symptomet/sygdommen forsvinder. METAsundheds analysen er GRATIS såfremt du comitter dig til, at investere i de efterfølgende følelsesforløsende behandlinger for at få forløst symptomet.Finder vi ikke traumet bag symptomet/sygdommen skal du selvfølgelig ikke investere i behandlinger.
 2. Vi forløser den/de følelsesmæssige årsager bag dit symptom/sygdom Jeg bruger Tankefeltterapi som forløsningsmetode, da det i mine øjne er den mest effektive! Når det følelsesmæssige tema er fuldstændigt forløst forsvinder dit symptomer/sygdom.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Det er meget forskelligt og afhænger af hvor mange følelsesmæssige chok og overbevisninger der relaterer til symptomer eller sygdommen. Symptomer som du har haft hele dit liv er ikke nødvendigvis er sværere at forløse end “mindre” symptomer.

Det er ikke til at sige på forhånd, hvor mange sessioner lige netop du skal have, men regn med 3-7 sessioner for at komme hele vejen rundt om et tema.

METAsundheds behandler i København

Jeg tilbyder METAsundheds behandling i København på adressen Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup (10 min fra Tårnby Station).

Hvis du er nysgerrig efter at læse mere, så kan du finde den officielle internationale side her:

https://www.meta-health.info/imma/

Gratis METAsundhedsanalyse

Jeg tilbyder at lave selve METAsundhedsanalysen gratis (den tager ml. 1,5-2 timer), såfremt du comitter dig til at investere i efterfølgende forløsende behandling.

Hvor mange behandlinger du har brug for er svært at sige, men jeg forventer at du er villig til at få 3 behandlinger for at forløse traumet bag dit symptom/sygdom. Er der kun brug for 1 session for at forløse traumet, så skal du selvfølgelig ikke betale for flere en den ene.

Jeg har taget en psykoterapeut uddannelse på Mygind Institute og er certificeret Tankefeltterapeut, certificeret traumeterapeut, certificeret METAsundheds Master Practioner og har en 4-årig uddannelse bag mig ift. at forløse alle former for ubehagelige følelser.

Derudover er jeg Reg. Psykoterapeut og medlem af FaDP.

Hej, jeg hedder Karina Nissen

Quisque semper neque eu volutpat elementum. Curabitur consequat, sapien eget aliquam dapibus, elit felis suscipit augue, id dictum sapien mi id tellus. Donec at nulla dignissim, molestie sem nec, maximus tellus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada.

Cras aliquam iaculis rhoncus. Aenean at lacus a nunc posuere porttitor. Praesent cursus commodo nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis eget erat a elit vulputate tincidunt.

Cras aliquam iaculis rhoncus. Aenean at lacus a nunc posuere porttitor. Praesent cursus commodo nulla. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis eget erat a elit vulputate tincidunt.

ads

Book en gratis samtale

To request an appointment with Edward, please provide your contact information by filling out the form below

  Hello! I'm Edward Carter

  My practice as a hypnotherapist is a constant search for new knowledge, skill sharpening study and therapy development. I am willing to offer a complete service.

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M