27/09/2022

Parterapi København

Parterapi hos mig giver jer et trygt sted, hvor i begge bliver hørt, set og forstået. I får konkrete redskaber til at forbedre jeres parforhold, så i kan få kærligheden og glæden tilbage.

Jeg har over 10 års erfaring som psykoterapeut & coach og har en Master i Familie- & Parterapi.

Min opgave som parterapeut er, at hjælpe jer som par, så i får løst de udfordringer i har, så I sammen kan skabe et forhold som i begge trives i <3

Få hjælp til at løse jeres problemer i parterapi

Når man er i et forhold, så kan man nogle gange køre fast i en negativ spiral af dårlig kommunikation og konflikter. Dette ender ofte med at skabe mere og mere afstand mellem jer.

Udfordringer eller kriser i parforholdet kan f.eks. være:

❣️ Dårlig kommunikation

❣️ Gentagne konflikter

❣️ Udfordringer i sammenbragte familier

❣️ Manglende sex/intimitet

❣️ Manglende kærlighed & nærhed

❣️ Utroskab

❣️ Svigt

❣️ Jalousi

❣️ Ensomhed

❣️ Overvejelser om skilsmisse/afslutning af forholdet

Parterapi kan hjælpe jer ud af en krise som allerede er opstået. Men parterapi kan også være forebyggende, så i kan løse jeres udfordringer inden de bliver til en krise.

Uanset hvilke udfordringer i har, så hjælper jeg jer med at få en bedre forståelse af hinanden og jeres konflikter. Jeg giver jer også de redskaber der skal til for, at kan løse dem.

Hvad kan I få ud af parterapi?

Det er meget forskelligt hvilke udfordringer man som par har brug for hjælp til. Men her er nogle eksempler på, hvad andre par har sagt at de har opnået gennem parterapien:

❤️ Mere glæde og mere lyst til at være sammen

❤️ Mere ro og tryghed i forholdet

❤️ En oplevelse af at kærligheden er styrket eller vendt tilbage

❤️ Mere intimitet, nærhed og et bedre sexliv

❤️ Større forståelse for hinanden og en kærlig kommunikation

❤️ Langt færre konflikter (og dem der er stopper inden de eskalerer)

❤️ “Fælles front” omkring egne børn/bonusbørn, som skaber ro & tryghed omkring børnene

❤️ Bearbejdning af gamle svigt, så trygheden og tilliden bliver genskabt

Parterapi

Hvordan foregår et parterapiforløb?

Parterapi hos mig består af sessioner, hvor i som udgangspunkt er her sammen. Nogle par kan dog også have stor gavn af individuelle sessioner hver for sig, sideløbende med sessionerne sammen.

Når I kommer til den første session afklarer vi først og fremmest sammen, hvad i gerne vil have hjælp til at løse samt hvad i ønsker at få ud af forløbet.

Jeg hjælper jer med at få gjort det tydeligt hvad det er der skaber afstand mellem jer – og vigtigst af alt hvorfor

Det er først når vi får en dybere forståelse af problemerne at vi formår at løse dem.

Parterapi hos mig er ikke bare “hyggesnak” (selvom det sagtens kan være hyggeligt).

Parterapi er samtaler der vil skabe stor værdi og give mærkbare resultater, som virkeligt kan mærkes i jeres forhold. 

Hos mig vil I opleve, at I begge to bliver lyttet til og forstået og i vil opleve, at jeg kan hjælpe jer med at forstå hinanden bedre. På den måde får i en kærlig kommunikation i stedet for de gentagne konflikter. 

Forståelsen af hinanden samt måden i kommunikerer på er afgørende for et sundt og kærligt parforhold, hvor der er kærlighed, respekt, intimitet og glæde.

Hvad snakker man om i parterapi?

I parterapien snakker vi om det der fylder for jer.

Det der sker for mange par er, at de ting der ofte starter selve konflikterne ikke er årsagen til at de eskalerer og gentager sig. Årsagen ligger ofte meget dybere og derfor er det næsten umuligt at forsøge at løse det selv.

Måske har i oplevet, at en “harmløs” diskussionen hurtigt kan eksalere til et stort skænderi?

Og måske oplever i, at diskussionen hurtigt kommer til at handle om hinandens måde at reagerer på, end det det handlede om til at starte med?

Grunden til at det sker er, at når vi bliver ramt i vores følelser, så reagerer vi ofte med hele den fortid som vi nu har med os. Ofte reagerer vi også ud fra den alder hvor vi første gang oplevede disse følelser. 

Derfor ender det meget ofte med, at det er to børn der står og skændes – vi handler i affekt fordi vi er i vores “følelsers vold”. Og fra det sted kan vi ikke løse en voksen konflikt.

Når jeg sidder som udenforstående tredjepart overfor jer som par, kan jeg hjælpe jer med at skabe en dybere forståelse – både for hinanden og for jer selv hver især. Og fra det sted kan vi begynde at bryde de mønstre som i lige nu sidder fast i.

Hvornår skal man gå i parterapi?

Vi har alle sammen en fortid – både fra vores opvækst og fra tidligere forhold. Det betyder at når man er i et parforhold, så er hele ens fortid også “med” og det kan nemt skabe nogle udfordringer, fordi vi “rammer ind” i hinandens (gamle) følelser.

Uanset om det er store udfordringer eller om det er små hverdags-diskussioner, så kan parterapi hjælpe jer til at bryde de mønstre, som i lige nu er fastlåst i. Så i kan få mere plads til kærlighed, glæde og tryghed.

Som jeg plejer at sige: “Nissen flytter med”. Så det i ikke får løst nu vil ofte dukke op i mere eller mindre grad i et evt. nyt forhold. Derfor er vores partner perfekt til at vise os, hvad det er for følelser som vi har det svært med. 

Nogle par som kommer i parterapi er ikke i tvivl om, at de gerne vil være sammen – de ønsker bare hjælp til at løse de udfordringer der er i parforholdet.
Her hjælper jeg jer bla. med større forståelse af udfordringerne samt redskaber til at løse dem sammen.

Andre par som kommer i parterapi står måske og har brug for hjælp til at finde ud af om de skal være sammen eller gå hver til sit.
Her hjælper jeg jer med, at skabe mere klarhed så i bedre kan tage det (for jer) rigtige valg samt redskaber til at kunne fra hinanden med en større fred og forståelse af hinanden.
Især hos par med børn er det fuldstændig afgørende for, om det fremtidige samarbejde fungerer godt.

Uanset hvad der bringer lige netop jer i parterapi, så er mit job at hjælpe jer begge derhen hvor i har det går og trives.

Hvad er parterapi?

Parterapi handler om at løse de udfordringer i oplever i jeres forhold samt styrke jeres kommunikation, så i kan skabe mere plads til nærhed og kærlighed.

Hos mig vil i opleve, hvor meget det kan hjælpe, at have en udenforstående tredjepart der lytter og anderkender det i hver især kommer med.

Parterapi handler ikke om, at finde ud af hvem der har skyld i hvad. 

Parterapi handler om, at hjælpe jer til bryde de mønstre og handlinger i har som skaber smerte og frustration. Så i kan komme tættere på hinanden og give plads til kærligheden istedet for konflikterne.

Hvad koster det at gå i parterapi?

Sessionerne varer 1,5 time og koster 1.500 kr. 

Det er også muligt at købe en pakke med 6 sessioner til 7.500 kr., så prisen pr. session koster 1.200 kr.

Jeg har endnu ikke oplevet et par som har fortrudt, at de har gået i parterapi hos mig, så der er intet at miste og alt at vinde.

Skriv til mig og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jer.

VIGTIGT – Tjek din SPAM-mappe!

Når du skriver en mail til mig, så svarer jeg ALTID indenfor 2 dage. Dvs. at hvis du ikke modtager en mail tilbage fra mig, så er den røget i din SPAM-mappe, Opdateringer eller evt. andre mapper i din mailboks.

Du kan bruge kontaktformularen eller du kan ringe til mig på 36 20 22 50.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Når vi som par bliver trigget i hver vores barndomstraumer/mønstre, så taler vi ud fra vores følelser, så vi taler faktisk ud fra den alder hvor vi oplevede disse følelser første gang. Det betyder at når i bliver trigget i disse følelser, så svarer det til at to børn skændes – og fra den tilstand kan i ikke løse jeres konflikter.

  Forståelse betyder ikke nødvendigvis, at I skal være enige eller at I skal syntes det samme – det betyder blot at I forstår hvilke følelser der bliver trigget i forskellige situationer, og det er ofte nok til at skabe nogle markante positive forandringer mellem jer.

  I parterapien hjælper jer jer med at forstå og forløse netop de ubehagelige følelser, som skaber skænderier og afstand imellem jer, så i kan få plads til nærhed, kærlighed og glæde i jeres forhold igen.

  Call Now Button