Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmesider indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger PowerInside.dk´s website modtager du automatisk en eller flere cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Andre annoncenetværk kan du fravælge her:

Tradedoubler

Rubicon Projects

Adform

Google Ads

Criteo

Nogle annoncenetværk respekterer ikke fravalg.

Sletning af cookies:

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældenden browsers hjælpe-sektion.

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvad cookies bruges til på vores website

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på Hjemmesiderne.

Optimering af visning

På PowerInside.dk´s hjemmeside lægges en række cookies hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet. Det drejer sig i høj grad om layouttilpasninger i form af fx skriftstørrelser.

Cookie- og persondatapolitikken gælder for alle hjemmesider og services som ejes, ydes og leveres af PowerInside.dk´s, og andre hjemmesider som vi har ejet, ejer og driver eller kommer til at eje og drive i fremtiden inklusiv sociale medie sider (som samlet betegnes ”Hjemmesiderne”).

Vores mange integrationer med YouTube bruger også cookies. Disse lægges fx i forbindelse med afspilning af videoer linket til Youtube således vi kan følge med i hvilke videoer der bliver set, og hvilke der ikke er set. Det samme gør sig gældende ift. videoer som lagres og afspilles via Kartra, som ejes og drives af Genesis Digital, LLC eller Vimeo, som ejes og drives af Vimeo, LLC.

Statistik

Hjemmesiderne anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på hjemmesiderne. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af PowerInside.dk´s, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på hjemmesiderne til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Bannerannoncer

Vi bruger enkelte steder tredjeparts cookies i forbindelse med bannere, hvilket skal sørge for, at du ikke får vist de samme reklamer flere gange. Til dette formål bruger vi Facebook pixel og Google re-marketing, som kan finde sted igennem 3. parts værktøj som www.adroll.com eller www.perfectaudience.com.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiderne. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, tilmelding til Mini-workshoppen eller ved køb.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev og anmoder om et gratis incitament, som fx en e-bog, Mini-Workshoppen eller andet af værdi, som gives væk imod dine persondata, indsamler vi dine oplysning om dit navn, e-mailadresse og antager at du i så fald har en legitim interesse i at modtage vores kommunikation og markedsføring. Vi vil i den forbindelse indsamle oplysninger om dit navn, e-mailadresse. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig samt evt. den ekstra kompensation vi tilbyder i forbindelse med tilmeldingen. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Vi opbevarer ikke sensitiv information som dine kreditkortoplysninger, vi anvender software som sørger for at den information er krypteret. Enver anden information om dig lages i form af cookies eller pixels, som er faciliteret af 3. parts værktøjer (som Facebook pixlen for at lave målrettet markedsføring).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi kan videregive dine personoplysninger med henblik på udvikling og forbedring af vores produkter og tjenester til data- og analysebureauer, kreative og digitale bureaupartnere, konsulentvirksomheder, digitale mediapartnere samt leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice, leverancetjenester under bl.a. Etison, LLC, Genesis Digital, LLC og Powerful Through Grace, Inc som er omfattet af EU-US Privacy Shield.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, som Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. WebinarJam, EverWebinar & Kartra v/Genesis Digital LLC. og Simplero v/Powerful Through Grace, Inc er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Karina@powerinside.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som som kunde og via vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på Karina@powerinside.dk

Udgiver

Dette website udbydes af:

Powerinside v. Karina From

Fuglebækvej 2B

2770 Kastrup

Telefon: 27120709

Email: karina@powerinside.dk

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Disse betingelser er senest opdateret den 13. juni 2018.