01/03/2021

Psykoterapeut København

Leder du efter en Psykoterapeut?

Sidder du fast et sted i dit liv og ved du ikke hvordan du kommer videre?

Føler du at du sidder du fast i fortiden eller hændelser fra din barndom?

Befinder du dig et sted i dit liv, hvor det hele føles lidt trist og meningsløst?

Har du oplevet traumatiske ting i dit liv, som gør at du har svært ved at finde dig selv? Eller har svært ved at finde glæden i dit liv?

Så er psykoterapi en mulighed for at slippe det der gør, at du hænger fast i fortiden og som forhindrer dig i at få et liv som du er glad for.

Uanset om det er fortiden, nutiden eller fremtiden som gør det svært for dig, at nyde livet, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg er psykoterapeut og tilbyder psykoterapi på mit kontor på Amager i København (eller online).

Psykoterapeut København Amager

Registreret psykoterapeut

Jeg er uddannet og Registreret psykoterapeut og medlem af FaDP.

Fra mit kontor på Amager i København tilbyder jeg psykoterapi og samtaleterapi til dig, som føler dig utilfreds og har brug for hjælp til at komme videre.

Måske føler du dig trist, angst eller frustreret, men du har svært ved at finde en løsning på det?

Måske har du svært ved at finde en mening med det du har været igennem i dit liv, så du hænger fast i fortiden?

Måske føler du dig overvældet af de følelser der er koblet på fortiden?

Måske oplever du, at det påvirker dig psykisk i en grad, så du slet ikke lever dit liv optimalt?

Som psykoterapeut hjælper jeg dig med, at skabe mening med det der er sket i dit liv. Så du kan komme stærkere og gladere ud på den anden side!

Så hvis du er klar til at slippe fortiden og de ubehagelige følelser, så er jeg klar til at hjælpe dig med psykoterapi!

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en samtaleterapi, hvor jeg som psykoterapeut hjælper dig med at identificere, hvad der skaber problemerne i dit liv.

Jeg hjælper dig med at forstå hvorfor problemerne er opstået samt hvordan du slipper dem.

Det er meget nemmere at slippe ubehagelige eller negative følelser, hvis vi forstår årsagen til at de er opstået.

Så uanset om der er noget du skal give slip på eller noget du skal acceptere, så hjælper jeg som psykoterapeut.

Jeg giver dig også altid redskaber til, hvordan du helt konkret gør det.

Min rolle som psykoterapeut er, at udfordre og støtte dig. Så du kan blive en glad, tryg og sprudlende version af den fantastiske person som du er indeni.

Det handler blot om, at få sluppet det som tynger dig ned. Så du kan folde den “sande version” af DIG ud, så du kan få et liv med glæde og overskud!

Og det er præcis det, som jeg kan hjælpe dig med.

Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut?

Jeg får ofte spørgsmålet fra mine klienter:
“Hvad er forskellen på en psykolog og en psykoterapeut?” 

Helt kort fortalt, så har en psykolog læst psykologi på universitetet, hvorimod en psykoterapeut er uddannet på en psykoterapeut skole. 

Min egen oplevelse og erfaring er, at størstedelen af dem, som uddanner sig til psykoterapeuter, ofte uddanner sig senere i livet.
Det betyder at de selv har haft problemer inde på livet og nu gerne vil hjælpe andre mennesker ud af lignende problemer. 

F.eks. er alderskravet på Mygind Institute, hvor jeg selv er uddannet, 35 år. På den måde har vi som psykoterapeuter en vis livserfaring med os.
Vi har ikke blot har “læst” os til psykologiske teorier.

Hvad er forskellen på en psykoterapeut og en Reg. psykoterapeut?

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel i Danmark. Derfor er der ikke nogen regler for, hvem der må kalde sig psykoterapeut (desværre!).

Men Registreret psykoterapeut er heldigvis noget andet.

Jeg er Registreret psykoterapeut (Reg. psykoterapeut) og medlem af FaDP.

Det er et kvalitetsstempel for dig som klient.
Det betyder, at jeg har gennemgået en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse. Det betyder også, at jeg lever op til en række kriterier, såsom erhvervserfaring, supervision osv.

Så når du vælger en registreret psykoterapeut (Reg. psykoterapeut), så har du en garanti for, at jeg som din psykoterapeut, har tilstrækkelig uddannelse og erfaring.
Jeg har altså ikke bare har “kaldt” mig psykoterapeut. 

Psykoterapi kombineret med Tankefeltterapi

Udover at jeg er registreret psykoterapeut, så har jeg også en længere dybdegående uddannelse som Tankefeltterapeut & Traumeterapeut. 
Hvad tankefeltterapi er kan du læse mere om her: Tankefeltterapi

Udover at tilbyde psykoterapi (samtaleterapi) har jeg også stor erfaring med at forløse ubehagelige eller negative følelser og traumer.

Uanset hvem du er og hvad du kommer med, så er der altid ubehagelige følelser, som er med til at skabe dine problemer. 

Nogle gange kan vi via samtaleterapi, få en dybere forståelse og indsigt i årsagerne til vores problemer. Og nogle gange er det nok til, at vi kan give slip på de negative følelser og tanker.

Andre gange er der brug for at arbejde med, at forløse følelserne på et dybere plan. Det er netop muligt ved, at kombinere samtaleterapien med følelsesforløsende terapi.

Jeg bruger jeg hele min værktøjskasse til at hjælpe dig med at få en højere livskvalitet. 

Slip de ubehagelige følelser

Psykoterapi er for dig som er i krise, i sorg eller på anden måde har det psykisk dårligt.

Men det er også for dig som gerne vil lære mere om dig selv og udvikle dig positivt enten personligt eller arbejdsmæssigt.

Så har du et arbejde og et liv, som du ikke er glad for, så kan psykoterapi hjælpe dig.

Med psykoterapi kaster vi lys på dine blokeringer og dine handlemønstre.

Det kan være at du har tanker og følelser som lige nu holder dig tilbage og som forhindrer dig i at finde ind til de svar du mangler.

Du drømmer ikke om, hvor vildt du kan rykke dig når dine blokeringer bliver fjernet!

Rigtig mange af os har en masse negative følelser, som bliver trigget af omstændigheder eller relationer i vores liv.

Som psykoterapeut hjælper jeg dig til at blive klar over, hvad du har kontrol over samt hvordan du helt konkret skaber de forandringer du længes efter.

Jeg kan også hjælpe dig til at blive klar over hvilke omstændigheder, som du ikke har kontrol over.

Jeg hjælper dig med, at forløse og slippe de negative og ubehagelige følelser der bliver trigget igen og igen, så du bliver mere robust følelsesmæssigt.

Jeg kan hjælpe dig med psykoterapi i mit kontor på Amager i København enten ved personligt fremmøde eller vi kan gøre det online.

Psykoterapeut København

Psykoterapi og Kropsterapi – Sådan forløser du følelser

Rigtig mange af os bliver fanget i en negativ spiral, hvor negative tanker og ubehagelige følelser ender med at styre os og begrænse os i vores hverdag.

Uanset om du føler dig angst, trist, nedtrykt, deprimeret, har dårligt selvværd, er stresset eller har andre problematikker som tynger dig, så kan jeg hjælpe dig med psykoterapi.

Måden jeg arbejder med følelsesforløsning er via Tankefeltterapi. Tankefeltterapi er en form for kropsterapi, hvor man forløser de følelser, som er fastlåst i din krop og dine tanker.

Tankefeltterapi kombineret med psykoterapi arbejder både på det bevidste, det underbevidste samt det kropslige plan og forløser ubehagelige følelser og negative tanker. 

Denne form for psykoterapi går virkeligt dybt og kan skabe en dyb transformation, hvor du får sluppet de følelser der påvirker dig negativt.

Hvordan bruges psykoterapien?

Den måde jeg arbejder som psykoterapeut på er ved at kombinere alt det jeg kan og skræddersy et forløb til dig efter dine behov.

Når du vælger at starte en psykoterapi forløb hos mig, så kan du være sikker på, at jeg bruger hele min viden og min store erfaring på, at hjælpe dig med at skabe et liv der gør dig glad og tilfreds.

I et psykoterapi forløb hos mig har jeg fokus på dig og det du kommer med af ønsker og jeg sammensætter et forløb, som vil skabe de forandringer som du ønsker.

Hvis du har lysten til at arbejde med dig selv, så kan jeg hjælpe dig!

Styrk dit selvværd vha. psykoterapi

Stort set alt du drømmer om kan blive til virkelighed!

Det ved jeg for jeg har oplevet det igen og igen – både hos mig selv og mine klienter.

Rigtig mange af vores problemer stammer fra et lavt selvværd (mindreværd). Når vi kommer ind og arbejder med at øge vores selvværd og slippe alt det, som skaber mindreværd, så bliver vi frie til at skabe et liv der gør os glade.

Ved hjælp af psykoterapien vil jeg hjælpe dig med, at finde ud af præcis hvad det er der tynger dig samt hvordan du helt konkret slipper det!

Jeg kommer til at udfordre dig for kun på den måde rykker du dig! Samtidig kan du være helt tryg ved at det sker i dit tempo og på en måde der passer til dig.

Psykoterapi i Kbh

Slip din angst med psykoterapi

Som psykoterapeut med masser af erfaring, kan jeg hjælpe dig af med din angst.

Når jeg behandler angst, så kombinerer jeg altid angst behandlingen. Så det er en kombination af Tankefeltterapi (følelsesforløsende behandling) og psykoterapi (samtaleterapi).

Det er SÅ vigtigt når vi har angst, at vi forstår kognitivt (via tankerne) hvad der skaber angsten, samt hvad vi helt konkret skal gøre for ikke at lade os styre af den.

Men det er mindst lige så vigtigt (hvis ikke vigtigere), at forløse det ubehag det giver følelsesmæssigt at have angst. 

Når vi har forløst din angst, så er den væk – og ja det er faktisk muligt at blive fuldstændig fri for angst!

Kombinationen af psykoterapi og tankefeltterapi er en helt unik kombination, som skaber mærkbare resultater på forholdsvis kort tid.

Hvis du “kun” får samtaleterapi, så kan det tage årevis at slippe angsten. Hvorimod at det ofte kun tager 6-7 sessioner når du kombinerer det med følelsesforløsende behandling.

Denne behandling kan foregå på mit kontor i København eller online.

Skal jeg være din psykoterapeut?

Det er aldrig lige så effektivt, at arbejde med dig selv alene som med en erfaren psykoterapeut. Det vil aldrig kunne kunne give dig de samme resultater, som du vil kunne skabe sammen med mig i et psykoterapi forløb.

Skriv til mig på karina@powerinside.dk eller brug kontaktformularen nedenunder, så finde vi ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Uanset hvad du kommer med af udfordringer, så vil jeg elske at hjælpe dig med at få et liv som du ELSKER!

Leder du efter en psykoterapeut i København?

Jeg har heller ikke skabt mine resultater alene – jeg har også fået hjælp!

Kontakt mig så vi kan sammensætte et forløb som passer til dig.

Foreningen af Danske Psykoterapeuter

VIGTIGT – Tjek din SPAM-mappe!

Hvis du skriver en mail til mig, så svarer jeg ALTID indenfor 2 dage.

Dvs. at hvis du ikke modtager en mail tilbage fra mig, så er den røget i din SPAM-mappe, Opdateringer eller evt. andre mapper i din mailboks.

Måske er mit Online forløb noget for dig? Læs mere her.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Dit telefonnummer (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked