12/06/2017

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi, også kaldet TFT, er en behandlingsterapi hvor man med stor præcision og meget høj succesrate kan forløse alle former for fysisk ubehag, negative følelser, fastlåste følelser, fastlåste tilstande (f.eks. angst, stress, depression, PTSD osv.) samt alle former for traumer. Se længere nede hvad der kan behandles med tankefeltterapi.

I tankefeltterapi banker man på kroppens energibaner (meridianbaner) hvorved ubehaget forløses.

Tankefeltterapi er i mine øjne et fantastisk redskab til at forløse og fuldstændig fjerne AL ubehag og det er der intet andet der gør lige så effektivt!

Ofte oplever jeg at folk fortæller, at de har været igennem andre langvarige alternative behandlinger eller terapiforløb uden større effekt. Måske har terapiforløbet gjort dig bevidst omkring, hvad der er årsag til dine problemer, men hvis du ikke får forløst de årsager du finder frem til, så vil du stadig stå tilbage med problemet og det ubehag eller de negative følelser der følger med.

Dokumenteret effekt af tankefeltterapi (TFT)

Tankefeltterapi (TFT) har en dokumenteret effekt! I et forsøg hvor man undersøgte 28.000 personer viser tankefeltterapi en succesrate på 90%, hvorimod almindelig terapi kun havde en succesrate på 51%. Derudover er de fleste er fuldstændig helbredte og uden ubehag på 6 sessioner eller mindre, hvilket er langt mindre end traditionel samtaleterapi.

Hvorfor er TFT så effektivt?

Når traditionel terapi ikke forløser al ubehag så er det ofte fordi, at traditionel samtaleterapi kun gør dig bevidst omkring dit problem og den bagvedliggende årsag. Men ofte er det bare ikke nok kun at tale om problemet. Det traume eller chok (den bagvedliggende årsag) der i første omgang forårsagede dine problemer er gemt i din krops celler. Og bare fordi du nu er klar over hvad der skete, så betyder det desværre ikke at din krop har sluppet oplevelsen. Din krop husker stadig hvad der skete og hvor ubehageligt det var og den er på vagt! Så når et eller andet minder dig om den gamle oplevelse, så vender al ubehaget tilbage med fornyet styrke.

Det er en af de ting der gør tankefeltterapi så effektivt: Jeg går meget målrettet efter årsagen til ubehaget, de negative følelser eller angsten og finder sammen med dig hurtigt ind til selve “roden til problemet”. Når vi forløser denne dybereliggende årsag til dit problem, så forsvinder både ubehaget, de negative følelser og angsten samt andre eventuelle følge-problemer, der var relateret hertil.

Sådan foregår tankefeltterapi

Vi har 3 hjerner: Kropshjernen, Følehjernen og tænkehjernen. Og eftersom kroppens celler husker chok og traumer, så er det nødvendigt at arbejde på 3 niveauer, hvis du vil forløse et problem fuldstændigt.

Mange i dag har en tendens til at være oppe i hovedet hele tiden, hvor de forsøger at tænke sig til at løsninger. Men når problemet lagres i cellernes hukommelse i kroppen, så hjælper det ikke at forsøge at tænke sig ud af problemet eller ubehaget. Du er nødt til at komme ned i kroppen og forløse det der, hvor det er lagret i cellernes hukommelse – og det er her tankefeltterapi er et fantastisk redskab! Tankefeltterapi går simpelthen ind og ændrer på cellernes hukommelse og derved forløses chokket fuldstændigt. Det samme gør negative følelser, angst eller ubehag, som kom pga. chokket.

I tankefeltterapi arbejder jeg derfor med både dine følelser, dine tanker og dit kropslige ubehag. Jeg guider dig ind i dit ubehag, mens jeg banker blidt på bestemte punkter på kroppen og på denne måde forløses dit ubehag. Og dit ubehag skal ikke “bare” ned til et tåleligt niveeau. Indenfor tankefeltterapi er målet altid at slippe AL ubehag fuldstændigt og ende med at være rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel frihedsteknik (EFT)

Emotionel frihedsteknik og tankefelt terapi ligner hinanden meget. Den eneste forskel er i virkeligheden, at ved emotionel frihedsteknik (EFT), er det få specifikke punkter der bankes på alt efter hvad problemet og følelsen er. I tankefeltterapi (TFT) banker jeg en sekvens af flere punkter i en særlig rækkefølge. I mine sessioner bruger jeg primært tankefeltterapi, men jeg kombinerer med emotionel frihedsteknik (EFT), når det giver mening.

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel frihedsteknik (EFT) forløser ubehag og negative følelser og gør dig fri til at LEVE uden alle former for blokeringer af negative følelser og negative tilstande som angst.

Er der bivirkninger ved tankefeltterapi?

Nej, der er ingen bivirkninger ved tankefeltterapi eller emotionel frihedsteknik. Derimod er tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik meget simple og effektive teknikker, som kan fjerne traumer og andet ubehag, som du måske har kæmpet med hele dit liv, på forholdsvis kort tid.

Hvad kan behandles?

Er du skeptisk overfor tankefeltterapi?

Du må gerne være skeptisk – det var jeg bestemt også selv! Faktisk ærgrer jeg mig over at jeg ikke bare prøvede det alligevel dengang for en del år siden, da jeg første gang hørte om det. Det havde sparet mig for en hel del ubehag og negative følelser. Men jeg syntes ærligt talt at det lød lidt for fantastisk!

Selvom du er skeptisk, kan du sagtens få stor gavn af tankefeltterapi. Det kan endda være en fordel at være skeptisk, for når du er skeptisk, så er du meget bedre til at holde fast i ubehaget og det gør det langt nemmere for mig at forløse det!

Hvor mange sessioner er der brug for?

Det er meget forskelligt fra person til person og afhænger af hvad vi arbejder med. Dermed ikke sagt at store tunge problemer som du har haft hele dit liv nødvendigvis er sværere at forløse end mindre problemer.

Min erfaring er, at ønsker du en tydelig og mærkbar ændring i dit liv vil skal du regne med 6 sessioner. 

Tankefeltterapi i København

Jeg tilbyder tankefeltterapi i København, nærmere bestemt på Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup (10 min fra Tårnby Station).

Jeg er uddannet på Mygind Institute og er certificeret Tankefeltterapeut samt certificeret traumeterapeutog har en 4-årig uddannelse bag mig ift. at forløse alle former for ubehagelige følelser.

Derudover er jeg Reg. Psykoterapeut og medlem af FaDP.

Emmelie er en af de flere hundrede som jeg har arbejdet med:

Hvad koster tankefeltterapi?

Slip af med traumer og andet følelsesmæssig ubehag. Kontakt mig så vi kan sammensætte et forløb som passer til dig.

VIGTIGT – Tjek din SPAM-mappe!

Når du skriver en mail til mig, så svarer jeg ALTID indenfor 2 dage. Dvs. at hvis du ikke modtager en mail tilbage fra mig, så er den røget i din SPAM-mappe, Opdateringer eller evt. andre mapper i din mailboks.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg kan hjælpe

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Det kan også være at mit Online forløb er noget for dig? Læs mere her.