21/04/2021

Transformerende Terapeutisk Gruppeforløb

Føler du at dit liv er som et spil Ludo?

At du gang på gang sætter dig for, at NU skal det være anderledes, nu vil du slippe de gamle mønstre og skabe en forandring der holder…

Men….

Så sker der noget i dig (eller der sker noget udenfor dig), som gør at du bliver slået “tilbage til start”?

Og du ender med at stå tilbage med en følelse af, at det hele har været forgæves…

Vil du lære hvordan du når i mål med dine drømme og ønsker – UDEN at blive “slået tilbage til start”?!

🌟 Så er det nu du skal gribe chancen og komme med på Gruppeforløbet! 🌟

Du lærer at slippe dine destruktive livs-teamer, dårlige handlemønstre og usunde relationer, så du kan skabe en forandring der holder!

Det bliver en transformerende proces, som virkelig kan bane vejen for, at du kan opnå det liv du drømmer om, fordi du lærer hvordan du bryder igennem den modstand der ligger ubevidst i dig.

Du behøver ikke at have været med på mit online forløb for at kunne deltage på gruppeforløbet 😊

Se videoen herunder og hør om gruppeforløbet.

Gruppeforløbet er for dig der oplever at…

❣️Du sidder fast i dine dårlige mønstre og føler at du ikke kommer videre

❣️Du har svært ved at rumme dig selv, dine følelser og dine tanker

❣️Du spænder ben for dig selv igen og igen og føler dig som en fiasko

❣️Du oplever at dine relationer sluger din energi og hiver dig ned

❣️Dit lave selvværd gør at du føler dig ked af det, trist og mangler troen på dig selv

—>> Klik her for at blive en del af gruppeforløbet

Transformerende gruppeforløb

Forløbet er til dig som oplever lavt selvværd, destruktive handlemønstre, rod i relationerne, begrænsende tanker, bekymringer, frygt og tilbagevendende udfordringer – som ligner hinanden.

Du har en fornemmelse af, at livet har mere at byde på. Du er træt af at bruge energi på at kæmpe med dine relationer og være styret af ydre omstændigheder og andre mennesker.

Du får 4 gruppeterapisessioner (en om måneden i 4 måneder) med max 8 kvinder samt to powerkvinder som mentorer, som viser dig præcis hvad du skal gøre og hvordan, så du får skabt netop den forandring du længes efter i dig selv og i dit liv.

Derfor har dine anstrengelser ikke virket før!

“Det er altid nemmere at fjerne blokeringerne for forandringen, end det er at presse forandringen igennem”

Du kan ikke tvinge en forandring igennem, som er i modstrid med det program der er lagret i din underbevidsthed og som kører helt automatisk. Det er derfor mange oplever, at hver gang de skaber gode forandringer, så bliver de efter lidt tid “slået tilbage til start”.

Modstanden viser sig som bla. som fastlåste handlemønstre, manglende lyst til livet, dårligt selvværd, frygt, tvivl, negative tanker (om dig selv og andre), begrænsende overbevisninger og konflikter i dine relationerne. 

På gruppeterapi forløbet får du arbejdet i dybden med alt det der er ubevidst i dig og alt det som er lagret i din underbevidsthed. Vi fjerner simpelthen det der “slår dig tilbage til start”, så du frit og uden modstand kan skabe de forandringer og det liv som du længes efter.

Resultatet bliver at du får…

❤️ Vækket ressourcer til live og får større fysisk og mentalt overskud

❤️ Udfoldet dit fulde potentiale og står stærkt i dig selv

❤️ Højere selvværd og evnen til at kunne hvile i dig selv og den du er

❤️ Kommet hjem til dig selv og lær hvordan du tager de rigtige beslutninger

❤️ Skabt fred og harmoni i alle dine relationer

❤️ En langt højere livskvalitet og mere glæde og overskud i dit liv

—>> Klik her for at blive en del holdet

På Gruppeterapi Forløbet får du

✅ Indledende samtale over telefon inden opstart

✅ Et dybdegående terapeutisk forløb over 4 måneder

✅ 4 fysiske gruppeterapi sessioner á 5 timers varighed

✅ 2 erfarne mentorer, som selv har gået vejen og som har en dybdegående uddannelse i, at hjælpe dig til at skabe dybe forandringer der holder

✅ Adgang til en lukket Facebook-gruppe – så du kan få sparring og støtte fra de andre

Hvad koster gruppeforløbet?

Normalprisen er 12.000 kr. – Lige nu sparer du 50%!

Kom med nu for kun 6.000 kr.!

Det betyder at du får et dybdegående transformerende gruppeforløb for 300 kr. i timen.

Betalingen kan deles op i 2 rater á 3.100 kr.

Eller den kan deles op i 4 rater á 1.600 kr.

Du vil blive overrasket over, hvor vildt du kan rykke dig når først du slipper modstanden!

—>> Klik her og bliv en del af holdet

Datoer

Aftenhold kl. 15.30-20.30

26. maj, 22. juni, 11. august og 1. september

Dagshold kl. 9.30-14.30 – FULDT BOOKET!

Det er pt. planlagt i Kastrup – vi er dog i gang med at undersøge om Fyn er en mulighed, så skriv dig endelig på venteliste (mail til: karina@powerinside.dk), så får du besked!

Obs!
Datoerne kan ikke kombineres, så det er enten aftenholdet eller dagsholdet du melder dig til. Sådan sikrer vi, at du følges med din gruppe og skaber den tryghed der er nøglen til en forandring der holder.

Det praktiske

Mad:

Vi sørger for snacks og drikkelse, du medbringer selv frokost/aftensmad.

Adresse:

Powerinside.dk

Fuglebækvej 2B, 1. tv.

2770 Kastrup

Der er fri parkering og Tårnby Station ligger i gåafstand fra adressen.

—>> Klik her og kom med på et transformerende forløb

Forløbets moduler

🌟 Modul 1: Lev efter dine værdier og skab fysisk og mentalt overskud

Vi tager dig igennem en forvandlende øvelse, hvor det bliver fuldstændigt klart for dig, hvilke områder i dit liv som er i ubalance og sluger din energi. Vi coacher dig i dybden, så det bliver tydeligt hvad der skal ændres på samt hvordan du rent faktisk ændrer det. På den måde sikrer vi, at du får vækket dine skjulte ressourcer til live og får meget større fysisk og mentalt overskud. 

🌟 Modul 2: Find og slip destruktive mønstre & nedbryd din usynlige modstand 

Vi får kastet lys på dine ubevidste livs-temaer, som er roden til dårlige handlemønstre, lavt selvværd og negativ selvsnak. Det bliver helt tydeligt for dig hvilke ubevidste mønstre du er fastlåst i – mønstre der gør at du har svært ved at rumme dig selv, dine følelser og dine tanker og igen bliver fanget i en negativ spiral.
Vi arbejder i dybden med din usynlige modstand, som er den egentlige årsag til at du tidligere ikke er komme i mål med de forandringer du har længtes efter. 

Du vil lære at slippe dine dårlige livsmønstre og slippe det der har holdt dig tilbage i årevis og begrænset dig, så du kan komme videre i livet og opnå alt det du nu går og længes efter.

🌟 Modul 3: Få skabt dybe kærlige relationer & fjern dine mentale begrænsninger

Kender du det, når du igen og igen reagerer på samme måde og måske tænker du “Hvorfor gør jeg det her”, når du nu inderst inde godt ved, at det ikke virker? Du ender ofte med, at føle dig ked af det, trist og miste troen på dig selv. Gang på gang ender du det samme sted i de samme konflikter og med de samme ubehagelige følelser og du aner ikke hvad du skal gøre ved det. 

Vi lærer dig en teknik til at slippe drama og modstand i dine relationer og som vil gøre at du har færre konflikter og meget bedre kommunikation i dine relationer. 

Resultatet er, at du vil “lande” og stå stærkere i dig selv. Du lærer hvordan du helt konkret kan tage din energi hjem til dig selv og agere fra et roligt og fredfyldt sted i dig, i stedet for at reagere ud fra din gamle mønster.

Når du kan det, så vil du få skabt fred og harmoni i alle dine relationer på et helt andet plan end du er vant til og du vil opleve, at dine relationer ikke længere sluger din energi og hiver dig ned. Du vil få en langt højere livskvalitet og mere glæde og vil føle dig mere hel.

🌟 Modul 4: Få integreret den nye version af DIG og skab et nyt stærkt fundament

Mange af os kender den her følelse af en dyb længsel efter at ville kunne give slip på det vi ikke ønsker og det der gør os kede af det. Vi hjælper dig igennem en dyb frigørende proces, hvor du bliver i stand til at skabe dig det liv, du i virkeligheden drømmer om. Du bliver i stand til at udfolde dit fulde potentiale og stå stærkt i dig selv og stå ved dig selv i alt hvad du gør – fordi du tør være DIG.

Igennem vores proces “DU kan stoppe det NU” vil du kunne skabe handling, fastholdelse og mod og vide præcis hvordan du får ført den nye version af DIG ud i livet og skabe et nyt og varig fundament. Du vil højne dit selvværd og din evne til at kunne hvile i dig selv og den du er, så du bliver fri til at skabe det liv der passer til dig. 

Husk det er aldrig for sent, at blive hvad du kunne ha’ været❤️

Der kun én der kan gøre det og det er DIG ❤️

Indtag livet og fold dig selv ud!

Start din rejse i dag ❤️

—>> Klik her for at blive en del af holdet

Er du i tvivl om forløbet passer til dig?

Har du andre spørgsmål til forløbet, så skriver du bare til mig på karina@powerinside.dk, så kan vi aftale et tidspunkt hvor jeg kan ringe dig op.

Du kan også bruge kontaktformularen her nederst på siden.

VIGTIGT – Tjek din SPAM-mappe!

Når du skriver en mail til mig, så svarer jeg ALTID indenfor 2 dage. Dvs. at hvis du ikke modtager en mail tilbage fra mig, så er den røget i din SPAM-mappe, Opdateringer, Promoveringer eller andre mapper i din mailboks.

Introduktion fra Sussie

“Min rygsæk er fyldt med masser livserfaring, som menneske siden 1975, som leder siden 1998, 12 år hvor mit hjem var Tyskland og hvor jeg arbejdede på tværs af Europa. Jeg er uddannet Psykoterapeut, NLP Master Coach, Mediator, MBSR (mindfulness based stress reduction), proceskonsulent og mange flere. De sidste 21 år har jeg arbejdet som HR Chef i flere internationale virksomheder.
Jeg er arbejder nu som selvstændig Psykoterapeut, Coach og stresskonsulent og har min egen klinik i Roskilde og Høje Taastrup.”

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Call Now Button