Se med i videoen her, hvor jeg taler om, hvorfor du laver selvsabotage samt hvad du kan gøre for at slippe det.

Hvordan slipper jeg selvsabotage?

Laver du også selvsabotage?

Oplever du også, at du igen og igen (og igen!) ender i de samme destruktive handlinger og mønstre? Selvom du udemærket ved, at det ikke er godt for dig?

Og oplever du ofte, at du slår dig selv i hovedet når du “falder i” eller “falder tilbage” i de gamle mønstre?

Der er en grund til at du “falder i”.

For vi mennesker gør ikke noget uden en god grund! Derfor er der også en god grund til, at du bliver ved med at falde i samme gamle selvsabotage mønstre gang på gang.

Og grunden er IKKE at du mangler viljestyrke

Genkender du disse selvsabotage mønstre?

Du ødelægger det for dig selv, hver gang det går godt?

Du er træt af, at falde i de samme huller (uden at forstå hvorfor) og føle dig som en fiasko?

Du bliver mere og mere opgivende og nedtrykt, hver gang det ender galt?

Kunne du tænke dig en konkret metode til, hvordan du slipper destruktive selvsabotage-mønstre en gang for alle?

Så er denne workshop til dig!

Selvsabotage kommer når viljestyrken slipper op

Når du sætter dig for at skabe en positiv forandring, så kan du kun holde fast med ren viljestyrke i en kortere periode.

På et tidspunkt vil viljestyrken være brugt op eller der sker noget i dit liv som får dig til at miste fokus.

Når det sker tager din underbevidsthed over og du ender med at sabotere dig selv.

Problemet er nemlig meget ofte, at den bevidste side af dig gerne vil give slip på “det gamle”, men den ubevidste side af dig vil holde fast i “det gamle”!

Det er vigtigt at forstå, at vi sjældent handler uden grund. Når vi vælger det, der ikke er godt for os, skyldes det ofte dybere følelsesmæssige årsager, som vi ikke har taget fat på. Måske dulmer sukkeret nogle ubehagelige følelser eller minder, og når du stopper med at spise det, konfronterer du de følelser, som din underbevidsthed vil undgå.

Destruktive handlemønstre kan tage mange former. Det kan være alt fra overspisning, overdreven skærmtid, til at undgå sociale situationer eller at sige ja til ting, du ikke ønsker at deltage i, blot for at please andre. Disse handlinger giver ofte en midlertidig lindring, men de kan efterlade os med en følelse af skam, skyld eller endnu mere angst i længden.

At forsøge at tvinge sig selv til at undvære noget kan være en hård og ofte ineffektiv metode. Det kræver mere end viljestyrke at ændre adfærd; det kræver, at vi ser indad og forstår, hvad der ligger bag vores valg. Er det frygt, skam eller noget helt tredje?

Her bliver nysgerrighed vigtig. I stedet for at slå dig selv oven i hovedet, når du falder i, kan du spørge dig selv: Hvad er det, jeg prøver at undgå? Hvilke følelser skræmmer mig? Dette kan være en uvurderlig øvelse, der åbner op for nye indsigter og forståelse af dig selv.

Når du begynder at forstå de underliggende årsager til dine destruktive handlemønstre, kan du begynde at arbejde med dem. Måske er det ikke sukkeret eller skærmtiden i sig selv, der er problemet, men de følelser, det hjælper dig med at undgå. At anerkende og forløse disse følelser kan være en dybt helende proces.

Det kan også være gavnligt at udvikle sunde erstatningsvaner. Hvis du opdager, at du har en tendens til at overspise, når du er stresset, kan du i stedet finde aktiviteter, der bringer dig glæde eller afslapning, såsom at gå en tur, praktisere yoga, eller lave kreative projekter. At finde positive udløbssteder for dine følelser kan gøre en kæmpe forskel i din evne til at undgå selvsabotage.

Hvis du finder det svært at navigere i disse følelser alene, kan det være gavnligt at søge hjælp fra en professionel – for eksempel en tankefældterapeut. Disse terapeuter kan guide dig til at forstå dine mønstre og hjælpe dig med at skabe nye, sundere vaner.

En anden vigtig del af denne rejse er at ændre din indre dialog. Mange af os har en kritisk stemme, der fortæller os, at vi ikke er gode nok eller at vi aldrig vil ændre os. Men hvad hvis du i stedet talte til dig selv med kærlighed og medfølelse? At anerkende, at det at falde tilbage i gamle vaner er en del af processen, kan hjælpe dig med at bryde cyklen af selvbebrejdelser.

Og husk, du er ikke alene i denne kamp. Mange mennesker kæmper med selvsabotage og destruktive handlemønstre, og ved at dele dine oplevelser kan du finde støtte og forståelse fra andre. Overvej at skabe et netværk af venner eller ligesindede, hvor I kan støtte hinanden i at bryde gamle vaner og udvikle nye.

Så næste gang du føler dig fristet til at falde tilbage i gamle vaner, så tag et skridt tilbage. Bliv nysgerrig. Spørg dig selv, om dine tanker virkelig er sande. Er det virkelig det bedste valg for dig på lang sigt?

Husk, at du ikke er svag eller uden ryggrad. Du har bare ikke kigget dybt nok ind i årsagerne til dine handlinger. Vær kærlig over for dig selv og giv dig tid til at forstå, hvad der ligger bag ved din selvsabotage og destruktive adfærd.

Afslutningsvis vil jeg opfordre dig til at tage små skridt i din rejse mod selvforståelse og healing. Uanset hvor du er i din rejse, så husk, at det er helt okay at være nysgerrig og undersøge de følelser, der ligger gemt. Du fortjener at leve et liv fyldt med glæde og tilfredshed.

 

Bryd selvsabotagen som “slår dig tilbage”

Måden du bryder den på er ved, at blive bevidst omkring hvorfor det startede og forløse de følelser der er fastlåste.

På Selvsabotage Workshoppen får du:

En introduktions lydfil så du bliver bevidst omkring din selvsabotage.

En arbejdsbog som bevidstgør dig omkring dit/dine mønstre.

En lydfil hvor jeg gennemgår opgaverne i arbejdsbogen enkeltvis

En lydfil med en følelsesforløsning, så du kan forløse og slippe.

En kærlig og healende visualisering, hvor du integrerer et nyt kærligt mønster.

Du kan downloade alt materialet i workshoppen.

Normalpris: 995 kr.

Tilbud lige nu: 195 kr.

> Få adgang til selvsabotage workshoppen til 195 kr. – klik her <<

 

Måske kunne du også være interesseret i:

Leave a reply