Job coaching

Job coaching

Jobcoaching forløbet er til dig der genkender mindst én af disse udsagn:

🔵 “Jeg er i det forkerte job, men jeg ved ikke hvad jeg ellers skal”

🔵 Jeg har meget svært ved at mærke hvad jeg vil arbejdsmæssigt.

🔵 “Jeg keder mig arbejdsmæssigt og der skal ske noget andet nu!”

🔵 “Den uddannelse jeg har taget føles ikke rigtig – hvad gør jeg så nu?”

🔵 “Jeg mangler mål og retning i mit arbejdsliv”

🔵 “Jeg har været nede med stress og jeg skal IKKE tilbage til det samme!”

Jeg har bla. hjulpet andre klienter til:

✅ At lære at mærke efter hvad der føles er rigtigt og hvad der føles forkert.

✅ At få en god balance mellem at bruge hovedet og bruge mavefornemmelsen.

✅ At tro på egne evner og kompetencer igen.

✅ At finde ind til hvad du er god til (og som samtidig motiverer dig).

✅ At se hvordan du kan bruge den uddannelse du har nu i et andet job.

✅ At få skrevet/styrket din ansøgning og dit CV, så du kommer til samtale.

✅ At forberede dig på jobsamtalen, så du får drømmejobbet!

Få mere klarhed med jobcoaching

Der kan være mange årsager til, at du ikke har et arbejde som du elsker at stå op til eller at du måske slet ikke har et arbejde lige nu.

Måske har du aldrig rigtigt kunne mærke hvad du brænder for, så du har skiftet fra job til job uden rigtigt at finde noget du var glad for?

Måske er du nu blevet bange for at tage en beslutning, fordi du føler at du før har valgt “forkert”?

Måske blev du ramt af stress, fordi rammerne omkring dit arbejde ikke passede til dig og dine værdier?

Måske har du taget en uddannelse og/eller et job af de forkerte grunde? Jeg oplever mange der har taget en “tilfældig” uddannelse, for at leve op til andres forventninger eller fordi de bare ikke anede hvad de ellers skulle vælge.

Måske oplever du begrænsende tanker, tvivl, usikkerhed eller frygt forbundet med det, at skulle finde/søge drømmejobbet?

Uanset hvad årsagen er, så hjælper jeg dig med at afdække, hvordan du er endt der hvor du er nu. Når vi skaber klarhed over hvorfor du har valgt som du har valgt, så bliver det tydeligt hvad der skal til for at ændre det.

Hvordan foregår et jobcoaching forløb?

Et af de problemer som jeg oplever hos mange af mine klienter (og som jeg også selv oplevede da jeg selv var ansat) er, at vi forsøger at regne det hele ud med hovedet, i forsøget på at tage rationelle og fornuftige beslutninger.

Men det der samtidig sker er, vi også lukker af for intuitionen/mavefornemmelsen og så er det at det bliver rigtig svært at mærke hvad vi vil og det bliver svært at tage valg der føles godt.

Intuition/mavefornemmelse er for nogle omgivet af mystisk, men den er en vigtig og afgørende brik til at finde dit drømmejob (især hvis du er usikker på hvad dit drømmejob er). Når du afskærer dig fra intuitionen, så kommer dit jobvalg til at være styret af dit ego og din frygt og det leder dig ikke til et job, som du er glad for at stå op til.

 1. Først og fremmest hjælper jeg dig med, at blive bevidst omkring hvorfor du har taget den “forkerte” uddannelse, er havnet i det “forkerte” job eller ikke slet kan mærke hvad du har lyst til at arbejde med.Vi er nødt til at få skabt klarhed omkring, hvilke tanker, følelser og tidligere oplevelser der ligger til grund for, at du ikke er lykkedes med at finde drømmejobbet endnu. Det bliver tydeligt for dig, hvad der er dine største forhindringer, som lige nu står mellem dig og dit drømmejob.
 2. Derefter hjælper jeg dig med hvordan du får sluppet begrænsende tanker, ubehagelige følelser og andet der lige nu blokerer for, at du kan mærke hvad du vil og hvad du brænder for.Du får hjælp til at se muligheder i de uddannelser og kompetencer, som du allerede har samt sparring på hvor og hvordan de kan bruges på en måde som føles motiverende og meningsgivende for dig.
 3. Jeg lærer dig hvordan du får skabt forbindelse til din intuition og din mavefornemmelse, så du bliver i stand til at mærke hvad der er det rigtige for lige netop dig. Du får samtidig trænet balancen mellem at bruge hovedet og bruge intuitionen/mavefornemmelsen, fordi det er kombinationen af dette der vil gøre det muligt for dig, at opnå succes med at finde et arbejde som du elsker at bruge tid på, fordi du styrer efter noget som du har en ægte interesse og glæde i.
 4. Til sidst hjælper jeg dig med præcist hvad du skal gøre for at få sat handling på det “vi” har fundet frem til – skridt for skridt. Sådan at de indsigter du får og det du bliver i stand til at mærke, rent faktisk bliver til konkrete handinger, som resulterer i et job du elsker at stå op til.

Hvad kan du forvente at få ud af jobcoaching?

Forestil dig dette:

Du vågner op mandag morgen.. Du får hurtigt et smil på læben fordi du GLÆDER dig til din arbejdsdag. Foran dig venter der inspirerende og spændende arbejdsopgaver. Arbejdsopgaver hvor du bruger dine evner på bedste vis og udnytter dit fulde potentiale. Du tænker tilbage på dengang, hvor du var styret af tvivl, usikkerhed og frygt og du føler stolthed og lettelse over at du tog springet og skiftede spor.

Med jobcoaching hos mig kan ovenstående blive din nye virkelighed!

Du fortjener at have et arbejde som du er glad for at stå op til, et arbejde hvor du trives og hvor du får brugt dine evner bedst muligt.

Kontakt mig så vi kan sammensætte et forløb som passer til dig og dine behov.

Book en gratis samtale

Book en gratis telefonisk samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig. Skriv gerne dato og tidspunkt der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

  Karina Nissen

  Jeg Tilbyder

  Hej, jeg hedder Karina Nissen

  Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
  Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
  Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
  Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

  Psykoterapeut Karina Nissen!

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M