Derfor giver du op & nøglen til at skabe resultater der holder!

Kender du det..

Du har lige købt et par nye sko og du syntes bare, at de er helt fantastisk smukke! Du glæder dig til du skal have dem på første gang!

Men…

Så får du dem på og efter 1 time begynder fødderne at gøre ondt. Efter 2 timer kan du næsten ikke holde det ud!

Og hvis du skulle lytte ubehaget, så ville du ALDRIG tage dem på igen!

Din fornuft ved dog godt, at når du først har fået gået dem til, så vil de blive mere behagelige at gå i.

Måske har du brug for hjælp fra et godt plaster før du får gået dem til?

Måske hjælper det, høre en veninde fortælle om hvordan hun først ikke kunne holde ud, at gå i sine sko men, at de nu passer hende perfekt og føles behagelige at gå i?

Men en ting er sikker: hvis du stopper så snart du mærker ubehaget, så når du aldrig derhen hvor skoene bliver behagelige at gå i.

Ubehaget er en del af at nå dertil hvor skoene har formet sig efter din fod og de rigtig føles som dine sko der passer til lige præcis din fod.

Derfor giver du op for hurtigt og hvordan du undgår det

Udvikling er lidt ligesom et par nye sko: Når du går i gang med et nyt projekt og starter en udviklingsrejse, så er det fordi du ønsker en eller anden form for forandring. Og til at begynde med vil det føles ubehageligt.

Der bliver måske kastet lys på nogle smertefulde minder og måske er der nogle gamle følelser der skal have lov til at blive fordøjet. Følelser som du bruger en masse tid og energi på at undertrykke lige nu.

Der er sikkert også destruktive mønstre, som lige nu holder dig fanget der hvor du ikke længere ønsker at være.

I starten vil der komme noget ubehag – for der er ingen udvikling uden ubehag!

Ubehag er grunden til, at du stopper før det bliver let.

Og du er simpelthen nødt til, at gå gennem det ubehag der kommer for, at opleve de positive forandringer på den anden side.

Den gode nyhed er, at det ikke bliver ved med, at være ubehageligt. Ubehaget går over hvis du holder ud! Faktisk går ubehaget over hurtigere end du måske går og tror (hvis du ved hvordan du skal arbejde med det).

Efter et stykker tid vil du have fordøjet det gamle der havde brug for at blive fordøjet. Du vil have givet slip på det der skal gives slip på og du får på den måde skabt plads til det nye som du lige nu går og længes efter. Alt det nye som giver dig glæde og overskud i hverdagen.

Jeg har selv været på en udviklingsrejse og nedenstående 3 ting har været afgørende for at jeg holdt ud også når det var svært og det er derfor jeg selv har skabt nogle fantastiske resultater!

Det vigtigste du kan gøre når du vil skabe nogle resultater der holder:

Få hjælp!

Gør det sammen med andre.

Gentagelse, gentagelse, gentagelse.

Det er afgørende, at du søger hjælp.

Du kan ikke klare alting alene – og det behøver du heller ikke! Der er visse sider af dig selv, som du simpelthen ikke kan arbejde i dybden med alene, fordi det er ting som du ikke selv er bevidst om.

Det du ikke er bevidst om er højst sandsynligt også det der altid ender med, at spænde ben for dig!

Det er meget få mennesker der opnår store resultater uden hjælp! Jeg har heller ikke selv gået min vej alene – jeg har fået hjælp!

Det andet der er afgørende er, at gøre det sammen med andre.

Vi mennesker er slet ikke skabt til, at klare alting alene. Vi er flokdyr fra naturens side og det at opleve samhørighed, forståelse, accept og genkendelse fra andre der er på samme rejse som dig er en fantastisk oplevelse!

Der er faktisk lavet undersøgelser der viser, at der sker en positiv kemisk ændring i hjernen på os der oplever netop sådan en fællesskabsfølelse og accept – er det ikke vildt at tænke på?!

Så commit dig sammen med en veninde/ven eller en professionel.

Det tredje er, at du skal skabe “dit nye normale”.

Din hjerne ved nemlig ikke, at det nye som du længes efter bliver fantastisk på et tidspunkt. Den ved kun et det er nyt og for din hjerne er nyt = fare og derfor oplever du modstand! Så du er nødt til, at holde fast længe nok til, at “det nye” begynder at føles normalt, sådan at din hjerne og din underbevidsthed føler sig tryg ved det og ikke længere kæmper imod.

Og du skaber dit nye normale ved at gentage igen og igen og igen – og holder fast selvom der kommer noget ubehag…

Og det er altså ikke kun mig der har fundet på det. Der er lavet masser af undersøgelser der viser, at ovenstående 3 ting er med til at øge dine chancer for at lykkes markant!

Leave a reply