Coaching for selvstændige

Coaching for selvstændige

Business coaching er til dig, som kan genkende dig selv i én af disse udsagn:

🔵 Jeg er stadig ansat, men jeg drømmer om at starte som selvstændig, men jeg ved ikke hvad det skulle være med eller hvordan jeg starter op.

🔵 Jeg er lige startet op som selvstændig, men ved ikke hvordan jeg får mit budskab ud, så jeg kan hjælpe mine drømmekunder.

🔵 Jeg har været i gang i noget tid, men oplever at jeg arbejder ALT for meget og tjener ALT for lidt. Jeg opnår ikke de resultater som jeg gerne vil.

Business coach & Business mentor

Mit speciale som businesscoach er kort sagt; At lære dig hvordan du kan leve af din passion og gøre en stor forskel for andre – uden at skulle knokle!

Jeg har været selvstændig i mange år og jeg har hjulpet mange klienter med mange forskellige baggrunde og drømme til at få succes som selvstændig.

Jeg hjælper dig med at få dit fulde potentiale i spil og dermed kan jeg synliggøre de muligheder der er i dig, samt hvordan du rent faktisk får handlet på præcist de ting der er afgørende for at få succes som selvstændig.

Du får samtidig trænet din balance mellem at bruge hovedet og bruge intuitionen.

Det er denne kombination af spirituelle redskaber samt solide forretningsmæssige strategier, som vil gøre det umulige muligt.

Som business coach hjælper jeg dig som selvstændig med, at styre uden om alle fælderne og direkte til dit ønskede mål!

Coaching forløb for selvstændige

Business coaching for selvstændige giver dig genvejen, fordi du slipper for at spilde din tid på de forkerte valg.

Og tro mig når jeg siger, at når du ikke får hjælp, så vil du ende med at tage forkerte valg i din forretning.

For der er en masse omkring det at drive en succesfuld forretning, som man skal lære.

Og vælger det at gøre det på den hårde måde (gøre det selv – uden hjælp), så tager det meget længere tid, at opnå de resultater du længes efter!

Business coaching – din genvej til succes som selvstændig

Hvis du ikke har skabt din drømmeforretning endnu, så er det fordi at du mangler viden.

Derfor er det så vigtigt at få businesscoaching af en som har haft succes med det som du gerne vil have succes med.

Med business coaching for selvstændige får du opgraderet hele din måde at tænke og handle på, så du kan skabe den forretning (og det liv!), som du drømmer om.

Business coaching for selvstændige forener det bedste fra jordnære redskaber og strategier samt spirituelle redskaber (som f.eks. intuition).

Begge dele er helt afgørende når du ønsker at skabe den forretning som du drømmer om.

Hvad kan du forvente af business coaching?

Hvis du stadig er ansat, så er det slut med at sidde og stirre på klokken hele dagen (og føle at tiden er gået i stå!) eller tælle ned til weekend (allerede mandag morgen!).

Og hvis du har været selvstændig i noget tid, så er det slut med bekymringer, tidsspilde og famlen rundt uden resultater.

Det er tid til skabe et fantastisk liv som selvstændig, hvor du bidrager med det som du er bedst til!

Med business coaching hos mig kan dette blive din nye fremtid:

Du vågner op mandag morgen..

Du får hurtigt et smil på læben, fordi du GLÆDER dig til din arbejdsdag.

Foran dig venter der inspirerende og spændende arbejdsopgaver.

Arbejdsopgaver hvor du bruger dine evner på bedste vis og udnytter dit fulde potentiale.

Du lever af din passion mens du gør en stor forskel for andre.

Du lever det liv, som du altid har drømt om!

Book en gratis samtale

Book en gratis telefonisk samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig. Skriv gerne dato og tidspunkt der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

  Karina Nissen

  Jeg Tilbyder

  Hej, jeg hedder Karina Nissen

  Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
  Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
  Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
  Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

  Psykoterapeut Karina Nissen!

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M