Parterapi er til jer der genkender mindst én af disse udsagn:

🔵 “Vores kommunikation er dårlig og vi misforstår ofte hinanden”

🔵 “Vi har ofte skænderier og har svært ved at komme ud af dem igen”

🔵 ”Vores sexliv er gået i stå og det skaber stor frustration mellem os”

🔵 “Vi har mistet gnisten og savner kærligheden & nærheden”

🔵 “Min partner har været utro og vi ved ikke hvordan vi skal komme igennem det”

🔵 “Jalousi er ved at ødelægge vores parforhold”

🔵 “Vi har svært ved at få vores sammenbragte familie til at fungere godt”

🔵 “Vi har mange skænderier der omhandler vores børn”

🔵 “Vi overvejer om vi skal skilles ellerom vi kan redde vores parforhold”

Hvad kan I få ud af parterapi?

Det er meget forskelligt hvilke udfordringer man som par har brug for hjælp til. Men her er nogle eksempler på, hvad andre par har sagt at de har opnået gennem parterapien:

✅ Vi oplever langt færre konflikter (og lært at stoppe dem inden de eskalerer).

✅ Vi har genfundet kærligheden, nærheden og glæden ved at være sammen.

✅ Vi har fået meget mere harmoni, ro og tryghed i vores forhold.

✅ Vi har fået intimiteten og lysten til hinanden tilbage.

✅ Vi har fået en større forståelse af hinanden og er bedre til at lytte.

✅ Vi har lært at kommunikere kærligt og konstruktivt med hinanden.

✅ Vi har fået “fælles front” og et godt samarbejde omkring børn/bonusbørn.

✅ Vi har fået bearbejdet de kriser vi har været igennem, så vi kan komme videre.

Jeg tilbyder hjemme sessioner hos jer

Jeg tilbyder hjemmesessioner hvor jeg kommer til jer, da det tit og ofte kan være svært at finde tiden i en travl hverdag. Send mig evt. datoer og tid igennem kontaktformularen så vender jeg tilbage snarest 🙂

Jeg tilbyder online sessioner

Jeg tilbyder online sessioner hvor vi mødes på zoom, skype eller hvad der passer jer bedst. Brug kontakt formularen og skriv evt. dato og tid som passer jer bedst, så kontakter jeg jer snarest 🙂

Jeg tilbyder sessioner hos mig

Jeg tilbyder sessioner hos mig, hvor vi sidder på mit kontor hvor der kun er os tilstede. Send mig evt. datoer og tid via kontaktformularen som passer jer, så vender jeg tilbage snarest 🙂

Book en gratis telefon samtale via kontaktformularen, hvor vi sammen afdækker jeres behov.

  Parterapi_520x317

  Få hjælp til udfordringer i jeres parforhold

  Vi har alle sammen en fortid – både fra vores opvækst og fra tidligere forhold. Det betyder at når man er i et parforhold, så er hele ens fortid også “med” i forholdet og det kan nemt skabe nogle udfordringer, fordi vi “rammer ind” i hinandens (gamle) følelser.

  Måske oplever I at I er kørt fast i en negativ spiral af dårlig kommunikation og skænderier?

  Måske savner I kærlighed, nærhed og intimitet i jeres forhold, fordi jeres konflikter (eller bare dagligdagen) skaber mere og mere afstand mellem jer?

  Måske er der opstået kriser i jeres forhold (som f.eks. utroskab eller andre former for svigt), som I har svært ved at komme videre fra?

  Måske oplever I udfordringer med at få en sammenbragt familie til at fungere?

  Uanset om det er store kriser/konflikter eller om det er små “hverdags-diskussioner” der dræner jeres forhold, så hjælper jeg jer med, at bryde de handlemønstre som skaber afstand og smerte. Jeg giver jer konkrete redskaber til at skabe kærlig kommunikation og forståelse mellem jer, så der igen kan blive plads til kærlighed, nærhed og tryghed.

  Hvornår skal man gå i parterapi?

  Parterapi kan hjælpe jer ud af en krise som allerede er opstået, men parterapi kan også være forebyggende, så i kan løse jeres udfordringer inden de bliver til en krise.

  Nogle par som kommer i parterapi er ikke i tvivl om, at de gerne vil være sammen – de ønsker bare hjælp til at løse de udfordringer der er i parforholdet.

  Her hjælper jeg jer bla. med større forståelse af udfordringerne samt redskaber til at løse dem sammen.

  Andre par som kommer i parterapi står måske og har brug for hjælp til at finde ud af om de skal være sammen eller gå hver til sit.

  Her hjælper jeg jer med, at skabe mere klarhed så i bedre kan tage det (for jer) rigtige valg samt redskaber til at kunne fra hinanden med en større fred og forståelse af hinanden.

  Især hos par med børn er det fuldstændig afgørende for, om det fremtidige samarbejde fungerer godt.

  Som jeg plejer at sige: “Nissen flytter med”. Så det i ikke får løst nu vil højst sandsynligt dukke op i mere eller mindre grad i et evt. nyt forhold. Derfor kan vores partner være perfekt til at vise os, hvad det er for følelser og tidligere oplevelser, som vi brug for at få bearbejdet.

  Hvordan foregår et parterapiforløb?

  Parterapi hos mig består af sessioner, hvor i som udgangspunkt er her sammen. Nogle par kan dog også have stor gavn af individuelle sessioner hver for sig, sideløbende med sessionerne sammen.

  Når I kommer til den første session afklarer vi først og fremmest sammen, hvad i gerne vil have hjælp til at løse samt hvad i ønsker at få ud af forløbet.

  Jeg hjælper jer med at få gjort det tydeligt hvad det er der skaber afstand/konflikter mellem jer – og vigtigst af alt hvorfor.

  Det er først når vi får en dybere forståelse af problemerne at vi formår at løse dem.

  Parterapi er samtaler der vil skabe stor værdi og give mærkbare resultater, som virkeligt kan mærkes i jeres forhold fordi i får konkrete redskaber med hjem.

  Hos mig vil I opleve, at I begge to bliver lyttet til og forstået og i vil opleve, at jeg kan hjælpe jer med at forstå hinanden bedre. På den måde får i en kærlig konstruktiv kommunikation i stedet for de gentagne konflikter.

  Forståelsen af hinanden samt god og kærlig kommunikation er netop det, der resulterer i et sundt og kærligt parforhold, hvor der er kærlighed, respekt, intimitet og glæde.

  Hvad snakker man om i parterapi?

  I parterapien snakker vi om det der fylder for jer.

  Parterapi handler ikke om, at finde ud af hvem der har skyld i hvad. Parterapi handler om, at hjælpe jer til bryde de handlemønstre i har nu, som skaber smerte, afstand og frustration. Så i kan komme tættere på hinanden og give plads til kærligheden istedet for konflikterne.

  Det der sker for mange par er, at de ting der ofte starter selve konflikterne ikke er årsagen til at de eskalerer og gentager sig. Årsagen ligger ofte meget dybere og derfor er det næsten umuligt at forsøge at løse det selv.

  Måske har i oplevet, at en “harmløs” diskussionen hurtigt kan eksalere til et stort skænderi?

  Og måske oplever i, at diskussionen hurtigt kommer til at handle om hinandens måde at reagerer på, end det det handlede om til at starte med?

  Det kan også være at i (enten i det nuværende eller i tidligere forhold) har oplevet utroskab eller andre former for svigt, som fylder meget og som I har svært ved at komme igennem selv?

  Når vi bliver ramt i vores følelser, så reagerer vi ofte med hele den fortid som vi nu har med os. Ofte reagerer vi også ud fra den alder hvor vi første gang oplevede disse følelser.

  Derfor ender det meget ofte med, at det er to børn der står og skændes – vi handler i affekt fordi vi er i vores “følelsers vold”. Og fra det sted kan vi ikke løse en voksen konflikt.

  Når jeg sidder som udenforstående tredjepart overfor jer som par, hjælper jeg jer med, at skabe en dybere forståelse – både for hinanden og for jer selv hver især. Og fra det sted kan I bryde de mønstre som i lige nu sidder fast i.

   

  Hvad kan I få ud af parterapi?

  Kort sagt så får i mulighed for, at få/finde tilbage til et parforhold som i begge to stortrives i.

  Gennem parterapien hjælper jeg jer med, at bryde de uhensigtsmæssige mønstre i har som par.

  Hos mig vil i opleve, hvor meget det kan hjælpe, at have en udenforstående tredjepart der lytter til det I hver især kommer med. Jeg hjælper jer med at forstå hvad den anden mener, hvor det kommer fra samt hvordan i kommer videre derfra.

  I får konkrete redskaber til, at skabe god og kærlig kommunikation ved at forstå hinanden (og sig selv bedre), så i kan finde tilbage til tryghed, kærlighed og intimitet.

  I får mulighed for, at få bearbejdet de ubehagelige følelser, som lige nu skaber afstand/konflikter mellem jer, så I igen kommer tættere på hinanden og igen mærker glæden og lysten til at være sammen.

  Jeg har endnu ikke oplevet et par som har fortrudt, at de har gået i parterapi hos mig, så der er intet at miste og alt at vinde.

  Book en gratis samtale

  Book en gratis telefonisk samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig. Skriv gerne dato og tidspunkt der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

   Karina Nissen

   Jeg Tilbyder

   Hej, jeg hedder Karina Nissen

   Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
   Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
   Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
   Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

   Psykoterapeut Karina Nissen!

   Birgitte Gade

   Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

   Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

   Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

   Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

   Mette F. om angstbehandlingen:

   “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

   Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

   Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

   “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

   Malene M

   Malene M