Om mig

 

Jeg tror på at vi alle har noget at bidrage med her i verden og at der er en mening med vores liv. Du er unik og der er en enorm frihed i, at turde vise verden hvem du er. Jeg mener ikke, at du bliver nødt til, at leve med manglende overskud, stress og utilfredshed når du inderst inde længes efter noget andet.

Det jeg har lært er, at hvis du ikke lever i et liv der gør dig glad, så er det ikke dig der er noget galt med! Så er der et indre arbejde at gøre og noget i dit liv der skal justeres på! Fordi det er meningen at livet skal være sjovt! At det skal give dig en følelse af glæde og overskud!

Jeg arbejder med dig, som kan mærke at du ikke er tilfredse med det liv, som du har nu. Det kan være at du har en specifik udfordring som du ønsker hjælp til og så er det den vi tager udgangspunkt i. Det kan også være at du simplethen ikke kan sætte fingeren på, hvad det egentlig er du har brug for hjælp til, men at du står i et liv hvor du ikke er glad. Et liv hvor du ikke har tid eller overskud til dig selv (eller til andre). Et liv med lavt selvværd hvor du overhører dine egne behov igen og igen, og hvor du tilsidst ikke længere kan mærke hvad du vil eller hvad du har brug for. Et liv hvor du føler dig styret af fortidens spøgelser og hvor du oplever kamp med følelserne og omgivelserne.

Jeg hjælper dig med at opbygge dit selvværd, at give dig troen på at du er god nok præcis som du er og at lære at mærke dig selv og hvad du vil. Jeg støtter dig og motiverer dig, så du får handlet på det du skal handle på. Alt sammen er vigtige skridt når du gerne vil et liv med mere glæde, mere overskud og mere af den du er inderst inde!

Min mission er at gøre dig bevidst på en inspirerende måde samt at give dig alle de redskaber du har brug for, for at kunne skabe et liv som du ELSKER! Jeg arbejder på en måde hvor du får din underbevidsthed “med”, fordi jeg har lagt mærke til, at hvis du ikke får arbejdet med underbevidstheden også, så vil du opleve så meget modstand at det blokerer for din udvikling,
Jeg har hjulpet mange der troede, at de aldrig ville kunne få det bedre! De troede at der var noget galt med lige netop dem, så derfor kunne det ikke lykkes for dem. Men jeg ser igen og igen hvad mit arbejde gør, hvor meget det flytter de mennesker jeg arbejder med og det giver mit liv så meget mening!

lyt til din intuition

 

Jeg havde selv i mange år en følelse af ikke at være helt tilfreds med mit liv. Jeg havde det, som man umiddelbart ville betegne som et dejligt liv, men jeg kunne mærke, at der manglede noget.Ja, jeg følte faktisk jeg manglede meningen med det hele!
Jeg anede ikke hvad jeg ville med mit liv og under overfladen kæmpede jeg med maden, med stressen og med mig selv. Og i mange år gjorde jeg ikke noget ved det, for jeg fortalte mig selv at det var mig der var noget galt med og at jeg bare måtte bide tænderne sammen. Jeg fortalte mig selv, at det var mine omstændigheder der var noget galt med og at “sådan er livet mit liv jo bare”. Og oveni følte jeg skyld og skam over, at jeg ikke bare kunne være glad for det jeg havde!

Men på et tidspunkt gjorde for ondt til, at jeg kunne blive der hvor jeg var. Jeg besluttede mig for, at nu skulle der altså ændres noget! Jeg ville ikke leve resten af mit liv velvidende, at jeg ikke fik det fulde ud af det! Jeg ville finde ud af hvad jeg ville med mit liv. Jeg ville have mere glæde, mere overskud, mere sjov og mere spænding! Jeg ville finde ud af hvad der skulle til for, at jeg kunne få et liv som jeg virkeligt elskede at leve! Så jeg opsøgte hjælp og jeg startede min fantastiske rejse tilbage til mig selv!

coaching

 

Mit liv nu er så meget bedre end det nogensinde før har været! Jeg arbejder med min store passion; at guide dig tilbage til dig selv og det liv, som det er meningen at du skal leve. Jeg elsker mit liv og jeg elsker at lære dig hvordan du også kan skabe et liv som du elsker at leve! Et liv hvor du tør træde ind i dit lys og være den fantastiske person som du er inderst inde!

Jeg er selv i konstant udvikling, og jeg ser mine mål og drømme som en retning og ikke en ende-destination. Den metode jeg selv har brugt og stadig bruger, bruger jeg også til mine klienter. Fordi den virker! 🙂

Privat er jeg gift og har to børn på henholdsvis 5 og 8 år og jeg lever et helt almindeligt liv som jeg elsker. Jeg syntes selv, at jeg bor det mest fantastiske sted, tæt på naturen, hvor jeg elsker mine løbe- og gåture. Det er her jeg finder ro og bliver inspireret.