Om mig

 

Jeg tror på… 

Jeg tror på at livet skal være sjovt og jeg tror på, at vores naturlige tilstand er glæde, overskud, selvværd og kærlighed.

Så hvis du lige nu lever et liv hvor du kun sjælendt oplever det, så er det ikke dig der er noget galt med! Så er der noget der skal justeres på både i din indre og din ydre verden.

Jeg mener derfor ikke, at du “bliver nødt til” at leve et liv med manglende overskud, utilfredshed, stress, dårligt selvværd, gammel sorg og andre ubehagelige følelser.

Jeg mener du fortjener at have et skønt liv ♥️

 

Jeg arbejder med dig…

Jeg arbejder med dig som kan mærke at du ikke er tilfreds med det liv som du lever lige nu. Du har svært ved at mærke hvilken retning du skal gå og hvad det næste skridt skal være.

Jeg arbejder med dig som har lukket ned for dig selv alt for længe og nu betaler prisen.

Dig som har mistet dit indre navigationssystem og enten bliver overvældet af ubehagelige følelser, tvivl og bekymringer eller dig som intet kan mærke længere.

Fordi det som jeg er særligt dygtig til er netop, at hjælpe dig med at tyde hvad det er du mærker og hvordan du skal navigere i det du mærker. Hvordan du får givet slip på det gamle der gør ondt og ikke tjener dig mere og turde tage de vigtige skridt der skal til for at få et liv med større glæde og mere mening.

Og jeg vil gerne gøre det på en inspirerende måde som løfter dig!

 

Resultatet bliver at…

Resultatet bliver at du lærer at navigere indefra og ud, så du kan skabe et liv der passer til dig – et liv som giver dig glæde og overskud.

At du bliver i stand til at spotte dine blokeringer og blinde vinkler som lige spænder ben for dig, så du kan blive skarp på hvad det egentlig er du længes efter og hvordan du opnår det.

Jeg giver dig konkrete redskaber og øvelser, så du bliver selvkørende og fremover selv kan navigere i det du mærker. Så du tydeligt kan mærke forskel på et indre JA og et indre NEJ.

Jeg støtter og motiverer dig, så du får handlet på det der skal handles på.

Jeg har hjulpet mange der troede, at de aldrig ville kunne få det bedre! De troede at der var noget galt med lige netop dem og at det derfor var en umulig opgave.

Men jeg ser igen og igen hvad folk er i stand til når de får den rette hjælp ❤

coach terapeut blog

Jeg havde selv…

Jeg havde selv i mange år en følelse af ikke at være tilfreds med mit liv. Jeg havde det, som man umiddelbart ville betegne som et dejligt liv, men jeg kunne mærke, at der manglede noget vigtigt.

Ja, jeg følte faktisk jeg manglede meningen med det hele!

Jeg anede ikke hvad jeg ville med mit liv og under overfladen kæmpede jeg med maden, stressen, relationerne, selvværdet, fortiden og rigtig mange fastlåste følelsesmæssige blokeringer.

Og i mange år gjorde jeg ikke noget ved det, for jeg fortalte mig selv, at det var mig der var noget galt med og at jeg bare måtte bide tænderne sammen.

Jeg fortalte mig selv, at det var mine omstændigheder der var noget galt med og at “sådan er livet jo bare”.

 

På et tidspunkt gjorde for ondt…

På et tidspunkt gjorde det for ondt til, at jeg kunne blive der hvor jeg var. Jeg besluttede mig for, at nu skulle der altså ændres på noget!

Jeg ville ikke leve resten af mit liv på den måde.

Jeg ville finde ud af hvad jeg ville med mit liv.

Jeg ville have glæde, overskud, sjov og mere spænding!

Og jeg var villig til at lægge noget arbejde i det.

Så jeg opsøgte hjælp og jeg startede min fantastiske rejse tilbage til mig selv!

Rejsen har ikke altid været nem – men den har været det hele værd!

coaching

Mit liv nu

Mit liv nu er så meget bedre end det nogensinde før har været – på alle planer!

Jeg elsker mit arbejde som slet ikke føles som arbejde (jeg lever også i mine hverdage, så jeg tæller ikke længere ned til weekender eller pensionen).

Jeg nyder min familie og mine børn og er meget mere tilstede end tidligere (jeg lever ikke længere kun i hovedet og mine bekymringer er erstattet af tanker der løfter mig).

Jeg har føler mig mere fri og hvilende i mig selv (jeg har sluppet de følelsesmæssige blokeringer som virkeligt spændte ben for mig, bla. via tankefeltterapi).

Jeg navigerer benhårdt efter det som giver mig glæde og energi (jeg mærker efter og sorterer det fra som dræner mig)

Og det er ikke fordi livet ikke byder på udfordringer eller at der aldrig er noget der er svært eller gør ondt.

Men det der er afgørende for mig er, at jeg har alle redskaberne til at ændre min situation til det bedre – og jeg bruger dem!

Jeg er selv i konstant udvikling, og jeg ser mine mål og drømme som en retning og ikke en ende-destination.

 

Privat

Privat er jeg gift og har en pige på 7 år og en dreng på 10 år. Jeg lever generelt et helt almindeligt – der hvor jeg skiller mig ud er primært på det indre plan ❤

Jeg syntes selv, at jeg bor et fantastisk sted tæt på naturen, hvor jeg elsker mine løbeture og gåture.

I fritiden er jeg dansetræner for børn, jeg spiller fodbold, jeg ser veninder og familie og så elsker jeg fredagsslik og fredagshygge med familien 😊

 

Du kan se hvad jeg tilbyder her:

Produkter