Online forløb for selvstændige

Online forløb for selvstændige

Online forløbet til selvstændige er til dig, som kan genkende dig selv i én af disse udsagn:

🔵 Jeg er stadig ansat, men jeg drømmer om at starte som selvstændig, men jeg ved ikke hvad det skulle være med eller hvordan jeg starter op.

🔵 Jeg er lige startet op som selvstændig, men ved ikke hvordan jeg får mit budskab ud, så jeg kan hjælpe mine drømmekunder.

🔵 Jeg har været i gang i noget tid, men oplever at jeg arbejder ALT for meget og tjener ALT for lidt. Jeg opnår ikke de resultater som jeg gerne vil.

Hvad kan du forvente af forløbet?

Mit mål er, at vise dig nøjagtigt hvad der skal for, at du kan skabe den forretning (og det liv) som du drømmer om!

Du kommer til at lære præcis, hvad du skal gøre (og hvad du IKKE skal gøre!) for at kunne leve godt af din passion – uden at skulle knokle.

Jeg har selv gået vejen, så det kan sagtens lade sig gøre – dog afhænger resultatet selvfølgelig af din indsats 😉

Business forløbet forener det bedste fra jordnære redskaber og forretningsstrategier samt spirituelle redskaber som intuition og energiarbejde.

Begge dele er afgørende for, om du får skabt det liv og den forretning som du drømmer om – uden at skulle knokle.

Business forløbets 12 moduler som jeg omtaler til slut i webinaret kan du få adgang til en vanvittig lav pris lige nu!

Grunden til at jeg har valgt at sælge det så ekstremt billigt er, at jeg gerne vil kunne hjælpe alle jer, som måske ikke har den store økonomi lige nu. Lad os sammen skabe flere glade mennesker, som nyder deres liv og hvis livsglæde kan smitte af på andre.

Du får adgang til ALT hvad jeg ved om at skabe en forretning, hvor du lever godt af, at gøre en forskel for andre på en måde der føles sand for dig for kun

2.400 kr. ex moms! (Spar 80 %)

Business forløbets 12 moduler

Modul 1: Sæt en stærk intention og kom i mål!

Du bliver fuldstændig klar på hvad du gerne vil opnå. Og hvilken tilstand der eliminerer tvivl og giver dig succes meget hurtigere end du tror.

Modul 2: Find dit unikke bidrag, så du skiller dig ud!

Du bliver helt skarp på dit unikke bidrag, så du kan tale direkte til dine kunders hjerte samt skille dig ud fra alle de andre og skabe din drømmeforretning. Hvis dit budskab ikke er helt skarpt, så hvis du enten ikke sælge nok eller det vil føles knoklende.

Modul 3: Skab et unikt koncept, som tiltrækker dine drømme-kunder!

Du får skabt dit helt unikke koncept, som gør, at dine drømme-kunder vælger dig frem for “en af de andre”. Du får gjort det helt tydeligt, hvad du kan hjælpe med og hvilke problemer du løser, så dine kunder får tillid til, at du er den helt rigtige til at hjælpe netop dem. Det her SKAL være på plads, hvis du skal skabe din drømme-forretning!

Modul 4: Skab et lækkert produkt, som folk står i kø for at købe!

Dine lærer at “pakke” dine ydelser i lækre produkter, der passer til den måde, som du ønsker at drive forretning. Du får simpelthen skabt et produkt (eller flere) som både skaber stor værdi for dine kunder OG som sælger fantastisk!

Modul 5: Skab resultater uden at knokle!

Du lærer at mestre din energi og kombinere loven om tiltrækning med traditionelle forretningsstrategier, så dine resultater lander hurtigere og nemmere. Det er kombinationen der gør hele forskellen!

Modul 6: Tiltræk dine ideelle kunder på den måde der passer bedst til netop din forretning!

Lær at tiltrække kunder ved at lave en freebie, som er et gratis produkt som skaber værdi for dine kunder og får dem på din nyhedsmail-liste. Din freebie er super vigtig uanset om det er et webinar eller andet. Der er nogle helt særlige ting den skal (og ikke skal) for at fungere optimalt – uden at koste dig en formue!

Modul 7: Få mange af de rigtige kunder på dit nyhedsbrev og brug din liste rigtigt!

Jeg lærer dig at sætte et system op som arbejder for dig dag og nat OG hvor du kun gør arbejdet én gang og så kører det automatisk derfra. Du får en skabelon til hvilke emails du skal sende hvornår og hvad de skal indeholde for at dine kunder får tillid til dig og derfor får lyst til at investere i netop dit produkt. Mange bruger ikke deres liste rigtigt og så går kunderne et andet sted hen.

Modul 8: Find og slip din største blokering!

Frygten er den største forhindring for at få succes og den blokerer for din intuition. Derfor lærer du, hvordan du kan forløse frygten, så du sender den rigtige energi ud og kan mærke din intuition tydeligt.

Modul 9: Hjælp til det praktiske og tekniske, så det bliver nemt og sjovt! 

Du får mine tips til de bedste systemer samt hvordan du nemt laver lækre billeder, E-bøger, video’er, lydfiler osv. Du får også en guide til hvad der skal være på en god hjemmeside. Det er uundværlig viden når du gerne vil skabe en god forretning!

Modul 10: Lær at sælge med hjertet – hjertet sælger langt bedre!

Du lærer hvordan du sælger dig selv på en måde der føles god og autentisk – både for dig og dine kunder. Hvis du hader salg, så vil du ikke være særligt god til at sælge – dine kunder kan mærke det lige med det samme! Salg er en afgørende del af din forretning er det er derfor utroligt vigtigt, at kunne sælge og forstå hvordan du sælger. Husk; hvis du intet sælger, så hjælper du ingen!

Modul 11: Tjen meget mere og arbejd meget mindre!

Du lærer hvordan du laver fantastiske online produkter, der skaber værdi “1 til mange” samt hvilke strategier der vil passe til dig og din forretning. Du lærer også hvordan du kan sætte din forretning op, så du skaber indtjening mens du sover og uden at du skal “gøre noget”.

Modul 12: Bevar fokus & overblik i din forretning!

Du skal være en dygtig leder for at drive en god forretning – derfor lærer du, hvordan du bevarer overblikket og hvordan du altid er produktiv uanset humør. Du lærer også hvad der er spild af tid og hvad du skal gøre for, at få mest ud af mindst tid.

Efter disse 12 moduler ved du præcis hvad der skal til for, at du kan leve godt af din passion

✨ Du har fundet din livsvej, din passion og dit unikke bidrag

✨ Du har fået skabt dit helt eget unikke koncept

✨ Du har lært hvordan du tiltrækker de helt rigtige kunder

✨ Du har skabt produkter der gør en forskel (og som sælger!)

✨ Du ved hvordan du tjener mere og samtidig arbejder mindre

✨ Du har trænet din intuition, så du kan bruge den i din forretning

✨ Du har fået lagt en strategi, så du fremover ved hvad du skal.

✨ Du har skabt et liv som du ELSKER at stå op til – hver dag!

Det er her jeg er – og det er et fedt sted at være!

>> Få adgang med det samme – klik her <<

Hvis du sætter handling på det, som jeg lærer dig..

Så vil du være i stand til, at skabe et liv og en forretning, som føles sand og autentisk og hvor du udlever dit højeste potentiale!

Business forløbet indeholder ALT det, som jeg selv gerne ville have haft, at da jeg startede op som selvstændig.

Og har du ikke fået den succes som du drømmer om, så er forløbet til dig – uanset om du har været selvstændig 3 år, 3 dage eller blot overvejer at blive det (men endnu ikke ved med hvad).

Er du klar til at gå ALL-IN?

Dette forløb er for dig, som virkeligt er seriøs omkring, at skabe et liv ud over det sædvanlige!

Et liv med mere mening, glæde og passion end de fleste tør drømme om.

Hvis du vil skabe den forretning og det liv du drømmer om, så skal du være villig til lægge noget arbejde i det.

Du kommer til at arbejde i dybden på dette forløb.

Jeg guider dig – men kun du kan gå vejen.

Til gengæld tør jeg godt love dig; at hvis du handler på det jeg lærer dig på Business forløbet, så kan der ikke undgå at ske den vildeste forvandling med dig og dit liv!✨✨✨

>> Få adgang med det samme – klik her <<

Book en gratis samtale

Book en gratis telefonisk samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig. Skriv gerne dato og tidspunkt der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

  Karina Nissen

  Jeg Tilbyder

  Hej, jeg hedder Karina Nissen

  Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
  Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
  Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
  Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

  Psykoterapeut Karina Nissen!

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M