Coaching

Coaching

Coaching forløbet er til dig der genkender mindst én af disse udsagn:

🔵 “Jeg har svært ved at sætte grænser og/eller at have det ok med at sætte dem”

🔵 “Jeg har meget svært ved at mærke hvad der gør mig glad”

🔵 “Jeg oplever svære følelser og tanker og ved ikke hvad jeg skal gøre med dem”

🔵 “Jeg har generelt svært ved at mærke hvad jeg vil og hvad jeg skal vælge”

🔵 “Jeg føler mig utilfreds over mit liv, men jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan”

🔵 “Jeg mangler overskud og føler mig ofte stresset og overvældet”

🔵 “Jeg har lavt selvværd og føler mig forkert og “ikke god nok”

🔵 “Jeg mangler mål, retning og mening i mit liv”

🔵 “Jeg føler at jeg lever mit liv for at gøre andre tilfredse men glemmer mig selv”

🔵 “Jeg mangler mod og redskaber til at turde gå efter det jerg længes efter”

Jeg har bla. hjulpet andre klinter til:

✅ At lære at mærke efter hvad der føles er rigtigt og hvad der føles forkert.

✅ At få en god balance mellem at bruge hovedet og bruge mavefornemmelsen.

✅ At finde modet til at få sat handling på det du lærer at mærke er rigtigt.

✅ At få redskaber til at slutte fred med følelserne og få ro i tankerne.

✅ At styrke selvværdet og hvile i dig selv.

✅ At opleve større fred med hvad andre tænker og mener.

✅ At lære at sætte sunde grænser og have det godt med det.

✅ At finde mål, retning og mening i livet.

✅ At lære at navigere i dine relationer og skabe ro og harmoni i dem.

✅ At opleve mere tilfredshed, glæde og overskud i livet generelt.

Få mere klarhed med coaching

Der kan være mange årsager til, at du overvejer coaching.  

Måske oplever du forvirring og usikkerhed over hvorfor du føler dig så utilfreds med dit liv?

Måske oplever du, at på overfladen ser dit liv jo fint ud, så du har svært ved at forstå hvad det er der gør at du bare ikke føler dig tilfreds og glad?

Måske oplever du en masse tanker og følelser som dræner dig for energi, men du aner ikke hvad du skal stille op med dem?

Måske har du tendens til at være meget hård ved dig selv og oplever at dit selvværd er dårligt?

Måske føler du at du gang på gang får sagt ja til andre, selvom du godt kan mærke at du ikke har lyst (du pleaser andre)?

Måske står du overfor et svært valg og har svært ved at mærke hvad der vil være rigtigt for dig at vælge?

Eller måske kan du inderst inde godt mærke hvad du vil, men du har svært ved at se hvordan det skal lykkes eller har svært ved at finde modet til at få handlet på det?

En af de udfordringer som jeg oplever hos rigtig mange af mine klienter (og som jeg også selv oplevede) er, at vi forsøger at regne det hele ud med hovedet og vi forsøger at tage fornuftige og rationelle. 

Men når vi gør det, så lukker vi samtidig af for intuitionen/mavefornemmelsen og så bliver det utroligt svært at mærke hvad vi vil og det bliver svært at tage valg der føles godt.

Intuition/mavefornemmelse kan for nogle være omgivet af mystisk, men den er en vigtig og afgørende brik til at finde ind til de svar som du søger. Når du lukker af for intuitionen, så kommer dine valg og dine handlinger til at være styret af dit ego og din frygt og det hjælper dig ikke med til at skabe et liv, som du er glad for at stå op til.

Hvordan foregår et coaching forløb?

 1. Først og fremmest hjælper jeg dig med, at blive bevidst omkring hvad det er der gør, at du ikke er tilfreds med dig selv eller dit liv der hvor du er nu.
  Vi er nødt til at få skabt klarhed omkring, hvilke tanker, følelser og tidligere oplevelser der lige nu forhindrer dig i at mærke hvad du vil, hvilken retning du skal gå i og/eller som forhindrer dig i, at få sat handling på.
  Det vil blive helt tydeligt for dig, hvad der er dine største forhindringer, som lige nu står mellem der hvor du er nu og der hvor du længes efter at komme hen.
 2. Derefter hjælper jeg dig med hvordan du får sluppet begrænsende tanker, ubehagelige følelser og andet der lige nu blokerer for, at du kan mærke hvad du vil eller som blokerer for at du finder modet til at få handlet på det du mærker.
  For nogle er frygten eller mindreværdet så stort, at vi skal ind og forløse disse følelser mens det for andre er “nok” at få skabt klarhed og få redskaber til at handle på det. Uanset hvad du har brug for, så bliver forløbet skræddersyet til dig og dine behov.
 3. Jeg lærer dig hvordan du får skabt forbindelse til din intuition og din mavefornemmelse, så du bliver i stand til at mærke hvad der er det rigtige for lige netop dig. Du får samtidig trænet balancen mellem at bruge hovedet og bruge intuitionen/mavefornemmelsen, fordi det er kombinationen af dette der vil gøre det muligt for dig, at skabe de forandringer du længes efter.
 4. Til sidst hjælper jeg dig med præcist hvad du skal gøre for at få sat handling på det “vi” har fundet frem til – skridt for skridt. Sådan at de indsigter du får og det du bliver i stand til at mærke, rent faktisk bliver til konkrete handinger, som resulterer i glæde og overskud i alle livets områder.

Hvad kan du forvente at få ud af coaching?

Jeg hjælper dig kort sagt med at blive helt skarp på hvad det er du vil samtidig med at jeg giver dig konkrete redskaber, som gør at du bliver i stand til at få handlet på det der skal handles på!

Alle svarene findes i dig – jeg guider dig blot frem til dine egne svar med coaching.

Det er aldrig lige så effektivt, at arbejde med dig selv og dine mål alene som med coaching. Det vil bare aldrig kunne kunne give dig de samme resultater, som du vil kunne skabe sammen med mig i et dybdegående coaching forløb.

Der er lavet masser af undersøgelser der viser, at nedenstående 3 ting er med til at øge dine chancer for at lykkes markant (og disse punkter bliver alle opfyldt i et coaching forløb hos mig).

 1. Få hjælp!
 2. Gør det sammen med andre.
 3. Gentagelse, gentagelse, gentagelse.
 4. Der er visse sider af dig selv, som du simpelthen ikke kan arbejde i dybden med alene, fordi det er ting som du ikke selv er bevidst om. Det du ikke er bevidst om er højst sandsynligt også det der altid ender med, at spænde ben for dig!
 5. Vi mennesker er ikke skabt til, at klare alting alene. Vi er flokdyr fra naturens side og det at få hjælp, støtte og motivation er altafgørende! Så commit dig sammen med en veninde/ven eller en professionel som mig som holder dig til ilden hvis du får lyt til at give op.
 6. Skab “dit nye normale” så dine resultater holder i længden. Din hjerne oplever alt uden for din komfortzone som farligt. Derfor er du nødt til, at holde fast længe nok til, at “det nye” begynder at være indenfor din komfortzone. På den måde kæmper din hjerne og din underbevidsthed ikke længere kæmper imod. Og måden du gør det på er ved, at gentage det nok gange.

Kontakt mig så vi kan sammensætte et forløb som passer til dig og dine behov.

Book en gratis samtale

Book en gratis telefonisk samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig. Skriv gerne dato og tidspunkt der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

  Karina Nissen

  Jeg Tilbyder

  Hej, jeg hedder Karina Nissen

  Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
  Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
  Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
  Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

  Psykoterapeut Karina Nissen!

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M