Sorg terapi

Sorg terapi

Som psykoterapeut igennem 15 år, har jeg stor erfaring i at hjælpe mine klienter igennem den mest sårbar tid i livet med sorg terapi. selve processen forgår ved at:

Skabe et trygt rum: Jeg sørger for, at mine klienter føler sig trygge og forståede i terapiens rammer, så de frit kan udtrykke deres følelser og tanker.

Lytte aktivt: Jeg lytter opmærksomt, uden at dømme, for at forstå dybden af deres sorg og de unikke udfordringer, de står over for.

Anerkende sorgen: Jeg anerkender og validerer klientens sorg som en naturlig og legitim respons på tab, og hjælper dem med at forstå, at det er okay at føle sorg og andre følelser, der kan opstå.

Guide gennem sorgens stadier: Jeg støtter klienten gennem de forskellige stadier af sorg, idet jeg anerkender, at ikke alle oplever disse stadier lineært eller på samme måde.

Anvende teknikker: Jeg anvender forskellige teknikker, såsom mindfulness, afslapningsteknikker og kognitiv adfærdsterapi, for at hjælpe klienten med at håndtere intense følelser og tanker.

Arbejde med erindringer: Jeg hjælper klienten med at bearbejde og forstå de værdifulde erindringer, de har af den person eller det, de har mistet, så de kan finde en måde at ære disse erindringer på, mens de fortsætter med deres liv.

Opbygge coping-strategier: Sammen med klienten udvikler jeg coping-strategier, der kan hjælpe dem med at navigere gennem sorgen i hverdagen og håndtere fremtidige udfordringer.

Styrke netværk: Jeg opfordrer mine klienter til at søge støtte fra venner, familie eller støttegrupper og kan hjælpe dem med at finde passende ressourcer i deres samfund, hvis det er nødvendigt.

Sætte realistiske forventninger: Jeg hjælper mine klienter med at forstå, at sorg er en proces, og at det er normalt at have op- og nedture. Det er vigtigt at tage sig tid til at helbrede og finde en ny normalitet.

Ved at tilbyde disse tjenester og støtte i sorgterapien, giver jeg mine klienter de redskaber og den støtte, de har brug for, for at navigere gennem deres sorg og finde vejen til heling.

Book en gratis samtale

Book en gratis telefonisk samtale, hvor du har mulighed for at få feedback på dine/jeres udfordringer. Skriv gerne dato og tid der passer dig bedst. Din henvendelse behandles selvfølgelig 100% fortrolig.

  Karina Nissen

  Hej, jeg hedder Karina Nissen

  Jeg er uddannet og Registreret Psykoterapeut, Parterapeut & Coach med over 10 års erfaring og mere end 2000 sessioner bag mig.
  Jeg tilbyder omsorgsfuld og nærværende psykoterapi til enkeltpersoner, par og unge.
  Hos mig vil du blive mødt præcis som du er. Gennem vores samtaler vil du opleve, at få hjælp til at bearbejde svære følelser og få konkrete værktøjer til at bryde fastlåste handlemønstre.
  Forløbet skræddersyes altid efter dine behov og ønsker. Jeg benytter både tankefeltterapi, psykoterapi & coaching (hver for sig eller i kombination), så du får præcis den hjælp som du har brug for.

  Psykoterapeut Karina Nissen!

  Birgitte Gade

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Efter at have prøvet flere forskellige forløb både online og 1:1 og stadig ikke fået en hjælp jeg søgte, opsøgte jeg Karina og allerede efter ganske få sessioner var min situation helt anderledes. Karina hjalp mig utrolig meget med at brudt den modstand jeg havde – både gennem coaching og ikke mindst også gennem tankefelts terapien. Det har simpelthen været den bedste hjælp jeg nogensinde har fået – Kæmpe anbefaling herfra.

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Birgitte Gade, Karina hjalp mig utrolig meget!

  Mette F. om angstbehandlingen:

  “Jeg stødte på Karina da jeg efter 3 år med angst endnu engang søgte efter en ny behandling. Jeg havde prøvet kognitiv terapi, meditation og diverse online angstforløb, men intet formåede at fjerne den dybe angst for angsten jeg bar rundt på. Jeg var nået et punkt hvor jeg var så bange for angsten at jeg ikke kunne være alene, og intet jeg foretog mig føltes trygt. Jeg har forsøgt tankefeltterapi tidligere, men uden den store effekt, og jeg var derfor meget opgivende og modløs da jeg opsøgte Karina. Allerede under første session følte jeg mig forstået og tryg på en måde jeg ikke tidligere havde prøvet, og Karina er enormt dygtig til nænsomt at arbejde med problemet og forløse dybe underbevidste mekanismer og traumer. Det kan være meget overvældende at skulle til at grave ned i gamle minder og erindringer, men Karina formår at hjælpe kroppen i ro undervejs, så det aldrig bliver skræmmende, og hver gang jeg går derfra har vi forløst endnu et lag af angsten. Karina har desuden lært mig teknikken til selv at regulere mit nervesystem ved at tappe blidt på forskellige punkter på kroppen, så jeg ikke længere er hjælpeløs når angsten dukker op.

  Jeg er nu så meget i bedring at jeg kan nyde at være alene igen, og selv når der opstår angstfulde tanker udløser det ikke kraftige fysiske symptomer længere, hvilket har resulteret i at jeg turde rejse igen for første gang i 3 år! Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina og anbefaler alle der kæmper med angst at opsøge hende. “

  Jeg er meget taknemmelig for at have fundet vej til Karina

  “Jeg har længe villet skrive til dig for det har du så meget fortjent. Du har hjulpet mig helt utroligt godt på vej i en hård tid. Jeg har fået rigtig meget ud af dine sessions og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg har sluppet stressen er kommet så meget videre med min karriere – og det var jo præcis det jeg opsøgte dig for. Tusinde tak for det. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale dig til andre.”

  Malene M

  Malene M